Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Lær at lave mad på en ny, anderledes og sjovere måde på et madlavningskursus i København og omegn. Vi tilbyder en lang række forskellige madkurser, hvor vi både tilbereder og nyder maden sammen.
Du kan tage på en rejse rundt i hele verden igennem mad. Her kan du f.eks. komme til Vietnam, hvor du skal prøve dig frem i klassiske vietnamesiske hverdagsretter. Du kan også besøge Italien, Japan, Østeuropa og meget mere.
Drømmer du om en hverdag, som er mere grøn og med mindre kød? Så finder du også her undervisning i både vegansk og vegetarisk mad.
Er du interesseret i, hvordan mad kan påvirke dit helbred og velvære? Så har vi også kurser med fokus på kost og kroppen, herunder anti-inflammatorisk kost, ayurvedisk og madlavning, der giver tip-top tarme. Her får du de praktiske redskaber til at tilberede måltider, der støtter din sundhed og giver dig energi i hverdagen.
Hvis du er mere interesseret i håndværket bag, kan du f.eks. finde inspiration i vores bagekurser. Du kan også lære at brygge den perfekte kop kaffe, lære at lave kombucha eller lære videnskaben til den perfekte chokolade.
Du kan også gå på opdagelse i alkoholens mange facetter. Hos FOF København og Nordsjælland finder du både smagning af øl og vin. Vil du nørde videre, kan du gå i FOFs vinskole, hvor der er mulighed for at lære om smagsteknikker, vinifikation, korrekt servering, opbevaring og meget mere.
Tag med os på en kulinarisk rejse til Nord- og Sydamerika og oplev de autentiske smage fra disse spændende regioner. Lær at lave retter fra det krydrede Cajun-køkken, og udforsk den mangfoldige verden af street food fra hele kontinentet.
Tag også en smuttur til det asiatiske køkken og lær at gengive de autentiske smage fra østen. Udforsk de koreanske, japanske, kinesiske eller thailandske køkken sammen med os. Her lærer vi at lave klassiske retter samt at mestre de teknikker og Ingredienser der gør asiatisk mad så populær over hele verden.
Vi dykker også ned i Europas rige kulinariske traditioner og lærer at lave klassiske retter fra forskellige lande. Fra italiensk pasta og fransk bistro-mad til græske specialiteter og romerske delikatesser – vores kurser giver dig mulighed for at udforske og tilberede autentiske europæiske måltider.
Tilmeld dig et kursus i dag og lær at tilberede spændende og eksotiske retter til både hverdag og fest.
Vi tilbyder bl.a. madlavningskurser i København, hovedstadsområdet og Nordsjælland. Find adresser under holdinfo.
Underviserne på vores madlavningskurser er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning indenfor området.
FOF København arrangerer gerne madkurser for grupper, men dog ikke private arrangementer som polterabend, fødselsdage og lignende. Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere om et kursus i madlavning hos Ditte Marie Friis på dmf@fofkbh.dk.
Læs mere om de enkelte kurser herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk
Vi har også madkurser for familier og kokkeskole for børn og unge.