Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi åbner igen
Motion, afspænding og bevægelse, FOF København

Kalender

Kalender

FOF København har året rundt en lang række motionshold til dig, der gerne vil styrke kroppen og få sved på panden.

Vi har bl.a. kurser i styrketræning, fitness og gymnastik, og vi har træning både ind og ude samt i vand og under åbne himmel! Få masser af glæde, inspiration og motion på vores kurser, der alle ledes af kompetente instruktører.

Vores motionskurser foregår både i København og det øvrige hovedstadsområde.

Hvornår passer det dig?

På denne side kan du se vores aktivitetskalender, hvor alle kurser vises i datoorden. Ved hvert hold kan du også se, om holdet løber over flere dage, eller det er et intensivt dagskursus. Kalenderen gør det nemt for dig at få overblikket over alle vores motionshold. Du kan derfor nemt planlægge en aktivitet, der passer i din kalender. Læs mere om alle aktiviteterne herunder.

Tilmelding til vores motionskurser

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

På denne side finder du kun hold, der ikke har haft første mødegang. Hvis du også er interesseret i at se hold, der er startet, kan du finde alt vores motionsundervisning her: Motion.

Filtrér