Skip to content
Styrke og konditionstræning for mave og krop i FOF Nordsjælland

Den stærke mave og koordinerede krop - for kvinder - PRØVETIME

Holdet er for alle kvinder, der vil bygge grundlaget for en koordineret krop, en flad mave samt en rank kropsholdning. Der er fokus på balance, koordination, smidighed og styrketræning med egen kropsvægt. 

En typisk undervisning foregår med simple bevægelsesmønstre i forskellige tempi, mens vi står og går. Et bevægelsesmønster kunne bestå af stående maveøvelser sammen med øvelser, der kan give dine arme et atletisk udseende. Det vil sige, at vi træner både kondition på en skånsom måde og øver koordination af arme og ben. Brug af gulvøvelser er begrænsede, og vi løber ikke på dette hold. 

Der kræves ingen forudsætning andet end motivation, da vi starter med lette styrke- og konditionsøvelser og udvikler os sammen gradvist. Alle øvelser bliver forklaret og gennemgået.

Vil du have en atletisk krop, så er dette hold måske noget for dig. Her bliver der både sved og latter, da det ikke altid let at koordinere arme og ben!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.01.2023 17:00-18:30 Foreningshuset Rungstedvej Jill Mathiasen
Underviser

Jill Mathiasen

Jill er sygeplejerske, kandidat i idrætsvidenskab fra Københavns Universitet og har undervist i alverdens idrætter. Eksempelvis har hun været personlig træner og undervist i styrketræning samt været underviser i idræt på gymnasieskolen.

Jills undervisning bærer præg af en overbevisning om, at bevægelse skal kunne mærkes i både krop, hjerne og hjerte. For kroppen er ikke blot et stativ af muskler, der skal se godt ud. Den skal også kunne noget. Derfor må hoved og hjerte med, når vi træner sammen. Fokus er på bevægelsesglæde ved styrketræning, smidighed, balance og koordination. Det vil sige lige dér, hvor det føles godt at blive god og have det godt. 

Indholdet af Jills undervisning er med udgangspunkt i de mennesker, som hun underviser, deres niveau og kunnen. Så der er plads til alle, og ingen bliver hægtet af. Jills undervisning veksler mellem sveddryppende træning og sjove, udfordrende og lærerige elementer. Hun støtter og vejleder med et smil, men giver også et velment og motiverende puf, når det ønskes. 

I sin idrætslige bagage har Jill blandt andet mange års erfaring med træning og konkurrencer i kampsport og senere fitness. Derved har hun erfaring med både at ændre figuren, men også at lære og afvikle de rigtige bevægelser på rette tid og sted.