Skip to content

Fra den 15. december kan du se og tilmelde dig en masse nye forårshold.

Motion hos FOF København

Styrke og mobilitet for rigtige kvinder

En sund krop er en stærk krop! Styrke og god bevægelighed kan have betydning for forbedret udførsel af træning og hverdagsaktiviteter.

Styrke og mobilitet er holdet for dig, der ønsker at supplere din løbe- eller anden pulstræning. Det er for dig, der er i gang med et vægttab og vil undgå at tabe muskelmasse, eller for dig, der blot ønsker en stærk og smidig krop.

Styrketræningen vedligeholder og opbygger din muskelmasse, styrker dine led og knogler, øger din forbrænding og giver dig en tonet krop. Træningen bygges op som en helkropstræning, hvor alle kroppens store muskelgrupper som ben, baller, ryg, bryst, skuldre, core og arme trænes.

Mobilitetstræningen forbedrer din mobilitet, og i træningssammenhæng betyder det, at du kan forbedre din udførelse og teknikken af de enkelte øvelser. Leddene aktiveres til yderpositioner under fuld kontrol og med det formål, at din bevægelighed og smidighed forbedres eller fastholdes.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 02.09.2020 18:15-19:15 Telefonfabrikken Tia Naundrup Laustsen
2 Onsdag 09.09.2020 18:15-19:15 Telefonfabrikken Tia Naundrup Laustsen
3 Onsdag 16.09.2020 18:15-19:15 Telefonfabrikken Tia Naundrup Laustsen
Se alle Se færre
Underviser

Tia Naundrup Laustsen

Uddannelse: Jeg er uddannet Personlig Træner, Fitnessinstruktør & Kostvejleder, suppleret med moduler inden for Mobilitet, Børn & Overvægt, Sundhedscoaching med fokus på vægttab samt Moderne Smertevidenskab.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg arbejder til daglig på fuld tid i egen virksomhed med personlig træning, holdtræning & kostvejledning. Derudover har jeg en baggrund inden for projektledelse.

Undervisningserfaring: Jeg underviser i forskellige aktiviteter bl.a. Funktionel Træning, Løb & Styrke hold, Styrke & Mobilitet og Sunde Kostvaner. Derudover arrangerer jeg events og forløb for virksomheder og offentlige institutioner.

Andet: Min tilgang til træningsmotivation er især kendetegnet ved variation, god energi og højt humør.
Masser af effektive og sjove øvelser med egen kropsvægt, redskaber og naturens mange muligheder gør træningen udfordrende på en måde, hvor alle kan være med.