Skip to content
Svømmetræning med FOF København

Svømmetræning i havnebassin

Københavns havn er en af de reneste i verden - du kan derfor sagtens hoppe i og tage en svømmetur med god samvittighed. Men der er stor forskel på at svømme i en svømmehal og i åbent vand. Strøm, vind og bølger samt manglende sigtbarhed gør, at du skal have helt styr på din svømmeteknik, når du svømmer udendørs. Og din krop bevæger sig anderledes i vandet, når du er iført en våddragt.

Måske står du foran at skulle deltage i Christiansborg Rundt eller din første triatlon. Eller måske har du bare altid drømt om at lære at svømme i åbent vand.

Nu har du mulighed for at prøve kræfter med udendørssvømning og samtidig deltage i et struktureret træningsforløb. Holdet er for dig, der kan svømme, men som gerne vil finpudse din svømmeteknik eller lære at svømme crawl i åbent vand. Her lærer du bl.a. at holde kursen i vandet og at mestre balance og vejrtrækning.

Der vil i undervisningen blive taget højde for den enkeltes niveau, interesser og ønsker. Vi har plads til alle niveauer, fra begyndere til øvede. Så kom og vær med – du bliver helt sikkert bidt af det!

Vi anbefaler brugen af våddragt.
Filtrér

MOTION, DANS OG YOGA

Se alle aktuelle kurser