Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af deltager ved et FOF foredrag på Katedralskolen, Aarhus

Foreningsforedrag.dk

Arrangementer for lokalcentre, seniorklubber og personaleforeninger

De forskellige foredrag og aktiviteter udbydes af ForeningsForedrag.dk gennem FOF Aarhus, og de er tilrettelagt særligt til samlede grupper og foreninger. Foredrag og aktiviteter henvender sig blandt andet til lokalcentre, seniorklubber og personaleforeninger, og de kan også fungere som det underholdende eller oplysende indslag til større fester og jubilæer.

ForeningsForedrag.dk udspringer af FOF Aarhus og samler alle de foredrag og arrangementer, som FOF Aarhus gennem mange år har arrangeret til foreninger og grupper.

Foredrag og aktiviteter

Kataloget er spækket med foredrag og aktiviteter inden for mange forskellige emner, og I kan fx opleve musiske optrædener, høre fortællinger om forfattere og kunstnere, lytte til gribende personskildringer og rejseberetninger og høre om historiske og samfundsaktuelle begivenheder.

Læs om foredragene på www.foreningsforedrag.dk
Download kataloget for ForeningsForedrag.dk (udgivet januar 2019).

For bestilling og spørgsmål kontakt

Hvis I ønsker at høre mere om eller bestille et arrangement, så kontakt os og sammen finder vi ud af, hvilket foredrag og tidspunkt der vil passe til lige netop jeres forening. Vi sørger for det administrative og udbetalingen af honorar. Hvis I selv har en foredragsholder, som I ønsker et arrangement med, er I også meget velkommen til at kontakte os, så klarer vi det administrative.

www.foreningsforedrag.dk/bestilling
Send en mail på foreningsforedrag@fof-aarhus.dk eller ring på tlf. 8612 2955.

ER DU NYSGERRIG EFTER MERE? Udforsk HELE VORES FOREDRAGSUDVALG HER

×
Billede af Jørgen Steen Nielsen, biolog, klima- og miljøjournalist og tidligere chefredaktør på Information

Som gjaldt det livet