Skip to content

Tak for din interesse. Fra d. 28. september kl. 17.00 kan du desværre ikke tilmelde dig kurser, fordi vi opdaterer alle aftenskolens IT-systemer. Tilmeldingen åbner igen d. 2. oktober kl. 07.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Billede af deltager ved et FOF Aarhus foredrag på Katedralskolen, Aarhus

Foreningsforedrag.dk

Arrangementer for lokalcentre, seniorklubber og personaleforeninger

De forskellige foredrag og aktiviteter udbydes af ForeningsForedrag.dk gennem FOF Aarhus, og de er tilrettelagt særligt til samlede grupper og foreninger. Foredrag og aktiviteter henvender sig blandt andet til lokalcentre, seniorklubber og personaleforeninger, og de kan også fungere som det underholdende eller oplysende indslag til større fester og jubilæer.

ForeningsForedrag.dk udspringer af FOF Aarhus og samler alle de foredrag og arrangementer, som FOF Aarhus gennem mange år har arrangeret til foreninger og grupper.

Foredrag og aktiviteter

Kataloget er spækket med foredrag og aktiviteter inden for mange forskellige emner, og I kan fx opleve musiske optrædener, høre fortællinger om forfattere og kunstnere, lytte til gribende personskildringer og rejseberetninger og høre om historiske og samfundsaktuelle begivenheder.

Læs om foredragene på www.foreningsforedrag.dk

Download kataloget for ForeningsForedrag.dk  
www.foreningsforedrag.dk

For bestilling og spørgsmål kontakt

Hvis I ønsker at høre mere om eller bestille et arrangement, så kontakt os og sammen finder vi ud af, hvilket foredrag og tidspunkt der vil passe til lige netop jeres forening. Vi sørger for det administrative og udbetalingen af honorar. Hvis I selv har en foredragsholder, som I ønsker et arrangement med, er I også meget velkommen til at kontakte os, så klarer vi det administrative.

www.foreningsforedrag.dk/bestilling
Send en mail på foreningsforedrag@fof-aarhus.dk eller ring på tlf. 8612 2955.

ER DU NYSGERRIG EFTER MERE? Udforsk HELE VORES FOREDRAGSUDVALG HER

×
Samtale om kærlighed i FOF Aarhus

Kærlighed - samtale, sang og spisning