Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Vinkursus for begyndere med vinsmagning | FOF Aarhus

Øl og vin

Tag til ølbrygning, ølsmagning eller vinsmagning med FOF Aarhus

Hos FOF Aarhus tilbyder vi både kurser i brygning af øl, ølsmagning og vinsmagning. Du kan smage på og blive meget klogere på spændende vin, du kan lære at brygge dit helt eget øl på et kursus i ølbrygning, eller du kan være med ved ølsmagninger, hvor der hver sæson sættes fokus på forskellige øl fra forskellige steder i verden.

Ølsmagning i Aarhus

Sætter du pris på en god, velsmagende øl, og ved, at en øl ikke bare er en øl, så udbyder vi hver sæson nye kurser i ølsmagning. Vi sætter hver sæson fokus på et nyt land eller ølmærke. Ved vores arrangementer med ølsmagning får du både præsenteret forskellige øl samt den kultur og den historiske baggrund, de indgår i.

Bryg din egen øl i Aarhus

Hos FOF Aarhus kan du også lære at brygge din egen øl på et kursus i ølbrygning. Under kyndig vejledning af en tidligere brygger bliver du introduceret til ølbrygningens mange facetter. På kurset i ølbrygning veksles der mellem teori og praksis. Ølbrygning er for alle, så kom med!

Vinsmagning i Aarhus

Til vinsmagning i FOF Aarhus dykker vi ned i vinenes produktion, oprindelse, tendenser og meget mere. Og så skal vi selvfølgelig smage en masse undervejs. Og bare rolig! Her behøver du ikke kende alle kommunenavne i Bourgogne, vide en masse i forvejen eller komme i et stift jakkesæt. Tag bare dit gode humør og din nysgerrighed med!

Øl- og vin-kurser gennemføres uden tilskud fra Folkeoplysningsloven.

Filtrér
Festlig finger foods mad, kursus hos FOF Aarhus

lav mad med fof aarhus

Lær at lave gæstemad

Prøv nye teknikker og eksperimenter med spændende smage!