Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede fra kompenserende svømmeundervisning på Møllestien i Aarhus, ved FOF Aarhus

Kompenserende hold

Afhjælp eller begræns virkningerne af et handicap med kompenserende specialundervisning

I samarbejde med Aarhus Kommune tilbyder FOF Aarhus kompenserende specialundervisning, der sigter efter at afhjælpe eller begrænse virkningerne af et handicap. Undervisningen tilrettelægges efter den enkeltes behov og muligheder. Egentlig behandling ligger uden for rammerne for den kompenserende specialundervisning.

Kompenterende specialundervisning i svømning og ridning

FOF Aarhus kan tilbyde kompenserende undervisning i svømning for bevægehandicappede og ridning for bevægehandicappede. Den kompenserende undervisning er gratis.

Inden du melder dig til et hold, skal dit handicap først vurderes ved ansøgning. Du finder ansøgningsskemaet ved at klikke dig ind til enten svømning eller ridning nedenfor.

Handicapridning og -svømning er en del af ”Specialundervisningsloven for voksne”. Lovens klare mål er at forbedre deltagerens funktion og mulighed for at deltage mere aktivt i samfundslivet gennem en afhjælpning eller begrænsning af virkningerne af et handicap.

Bemærk: Grundet den nuværende situation og udviklingen vedr. Covid-19 tages der forbehold for, at der kan ske ændringer eller udskydelser i de fremtidige mødedatoer.