Smag, sjov og kreativitet mødes i hver eneste hjemmelavet flødebolle. Tag dit barn eller barnebarn under armen, og kom med i køkkenet, hvor vi sammen skal skabe flødebolle-magi.
På kurset lærer I at lave flødeboller med lækre marcipan- eller linsedejsbunde, luftigt fyld og chokoladeovertræk. I får indsigt i de grundlæggende teknikker og forskellige trin, der kræves for at fremstille jeres egne, velsmagende flødeboller. I vælger selv om jeres flødeboller skal fyldes med klassisk vaniljeskum eller om I kaster jer ud i noget mere moderne som jordbær eller lakridsfyld. Underviseren demonstrerer, hvordan I overtrækker flødebollerne med overtrækschokolade, før I selv får mulighed for at prøve kræfter med den del. Til sidst kan I pynte jeres flødeboller efter jeres egne smagspræferencer med topping som kokos, kandiseret appelsin, nødder eller mandler. Vi afslutter selvfølgelig kurset med at smage på vores nylavede flødeboller.
Som deltagere på kurset får I:
Flødeboller for børn og voksne er for alle, uanset tidligere erfaring. Børn fra 6 år og opefter kan deltage, men det kræver, at barnet er i selskab med en voksen deltager, fx en forælder, en bedsteforælder eller lign.
Prisen inkluderer deltagelse af en voksen og et barn. Der vil være kaffe/te til de voksne og saftevand til børnene under kurset. I får en foldekasse, så I kan transportere jeres flødeboller sikkert hjem. I kan forvente at gå hjem med ca. 20 flødeboller.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 14.12.2025 | 10:00-13:40 | H.H. Seedorffs Str. 7 | John Bramsen |
Jeg er født i 1972, og blev uddannet bager i 1991. Siden da har jeg bl.a. arbejdet som selvstændig i 17 år og som bagermester i 18 år.
Jeg har deltaget i DM, og opnåede en 3. plads i rugbrød.
Siden 2012 har jeg undervist, og jeg elsker at eksperimentere med alt muligt inden for faget, hvilket giver mig mulighed for at videregive mine guldkorn i min undervisning.
Jeg tror på, at man lærer bedst, når man har fingrene i dejen – eller hvad det nu er, vi arbejder med. Derfor er undervisningen hos mig også praktisk.
Mit mål er, at du går fra kurset med lysten til at arbejde videre med det, du har lært. For det sjove ved mit fag fag er, at vi alle lærer noget nyt hver eneste dag.
"John har styr på det hele. Han kan selvfølgelig sit håndværk, men han har også styr på logistikken på imponerende vis. Der er god stemning på hans hold." - Peter, kursist.