Vores butik og telefon er lukket fra torsdag d. 5. juni til og med mandag d. 9. juni pga. Grundlovsdag og pinse. Hjemmesiden er som altid åben for tilmeldinger.
Vores butik og telefon er lukket fra torsdag d. 5. juni til og med mandag d. 9. juni pga. Grundlovsdag og pinse. Hjemmesiden er som altid åben for tilmeldinger.
Tortellini med ricotta og spinat
Drømmer du om at lave autentisk italiensk pasta, lære om den italienske madkultur og føle dig "næsten" i Italien?
Kom og vær med til en hyggelig, smagfuld og lærerig aften med Zsofia fra Cooking Therapy, hvor vi tager på en kulinarisk rejse gennem italienske madregioner. Denne gang laver vi tortellini fra bunden, lærer teknikkerne bag perfekt vegetarisk fyld og nyder det hele med et (eller to) glas vin fra Vin og Aperitivo.
Vi starter med en introduktion til italiensk pasta og de traditionelle teknikker fra Bologna. Her lærer du at lave frisk pasta trin for trin: fra at ælte dejen til at forme tortellini. Vi bruger lokalt producerede og økologiske råvarer. Fyldet er en klassisk kombination af ricotta og spinat, inspireret af opskrifter fra en ægte italiensk agriturismo. Når maden er færdig, sætter vi os til bords og nyder vores hjemmelavede måltid med et glas vin. Undervejs deler Zsofia sine tips til, hvordan du kan genskabe oplevelsen hjemme.
Kurset er åbent for alle, uanset erfaring.
Undervisningen foregår på dansk og engelsk.