Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding til vores aktiviteter, og senest d. 6/12 kan du tilmelde dig alt.

Billede af flotter krukker til altan og terrasse, kursus ved FOF Aarhus

Altan og terrasse – indretning og planter

Altan og terrasse – indretning og planter

Har du grønne fingre? Men måske ikke ret meget have at gøre godt med? Så tag med på havekursus hvor du lærer at skabe smukke, små grønne uderum og udnytte pladsen bedst muligt.

På weekendkurset ved have- og landskabstekniker Peder Lund får du inspiration til flotte altaner og krukker på terrassen – hvad enten du er til smukke blomster eller spiselige planter og afgrøder.

Du får gode ideer til, hvordan krukkerne i din have eller på din altan skal plantes til i år, og hvordan du kan trylle og give førstehjælp til de krukker, der skal have nyt liv.

Bor du i hus med terrasse, får du hjælp til at skabe læ og give terrassen hyggelige omgivelser med de planter, der egner sig godt til netop din terrasse. Og bor du i en etageejendom med altan eller tagterrasse, er der også mange muligheder for at skabe en grøn, hyggelig blomsteroase.

Så kom med og få god inspiration og vejledning i at udnytte dit lille uderum optimalt med den rette indretning og beplantning.