Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Malekridt og akvarelfarver til FOF Aarhus' kreative kursus

Kreaværksted for børn/unge

Kreaværksted for børn/unge

I det kreative værksted bliver drømme til virkelighed, og fantasi har frit spil gennem uendelige muligheder.

Med udgangspunkt i dine og de andre børn og unges kreative idéer, åbner vi døren til en kreativ verden, hvor du lærer at realisere dine kreative projekter. Vi udforsker bl.a. papmaché, pap, maling, tegning, syning, strikning, hækling og alt, hvad der inspirerer dig og de andre. Vi har fokus på skabelsesprocessen og hvordan vi sammen når vores individuelle mål. I det kreative værksted samarbejder vi, lærer vi af hinanden og lader vi os inspirere af hinanden. Der er plads til mangfoldighed, kreativ udfoldelse og forskellige idéer. Vores mål er at skabe et rum, hvor der er tid og plads til fordybelse. Så kom og vær en del af vores inspirerende fællesskab.

Som deltager i det kreative værksted lærer du at:

  • være en del af et kreativt fællesskab, hvor der er plads til alle og forskellige idéer.
  • være i en kreativ proces og komme i mål med dine idéer.
  • arbejde med håndgribelige materialer.
  • sy på maskine, strikke, hækle, klippe/klistre, male, tegne osv.
  • skabe sammen med andre eller for dig selv i din egen krea-bobbel
  • at finde på og kreere både egne påfund og ting, du har set.
  • at omskabe brugt/slidt tøj til nye kreationer.

Forudsætninger for at deltage

Kreaværkstedet henvender sig til børn og unge i alderen 10 år og opefter. Der er ingen specifikke krav for at deltage; du behøver blot at møde op som du er. Sammen vil vi udforske og skabe noget sjovt.

Praktisk information

Vi anbefaler, at du ifører dig tøj, der tåler lidt snavs. Selvom du ikke planlægger at male, kan din sidemakker have det anderledes, og før du ved af det, kan maling eller lign. ende på dine bukser. Så klæd dig gerne på, så du er forberedt på et kreativt uheld.