Skip to content
Billede af skum til flødeboller som sprøjtes på en bund hos FOF Aarhus

Flødeboller - børn og voksne

Flødeboller - børn og voksne

Smag, sjov og kreativitet mødes i hver eneste hjemmelavet flødebolle. Tag dit barn eller barnebarn under armen, og kom med i køkkenet, hvor vi sammen skal skabe flødebolle-magi.

På kurset lærer I at lave flødeboller med lækre marcipan- eller linsedejsbunde, luftigt fyld og chokoladeovertræk. I får indsigt i de grundlæggende teknikker og forskellige trin, der kræves for at fremstille jeres egne, velsmagende flødeboller. I vælger selv om jeres flødeboller skal fyldes med klassisk vaniljeskum eller om I kaster jer ud i noget mere moderne som jordbær eller lakridsfyld. Underviseren demonstrerer, hvordan I overtrækker flødebollerne med overtrækschokolade, før I selv får mulighed for at prøve kræfter med den del. Til sidst kan I pynte jeres flødeboller efter jeres egne smagspræferencer med topping som kokos, kandiseret appelsin, nødder eller mandler. Vi afslutter selvfølgelig kurset med at smage på vores nylavede flødeboller.

Som deltagere på kurset får I:

  • trin-for-trin instruktion til, hvordan I samler flødebollerne.
  • inspiration til dekoration af flødebollerne.
  • tips til opbevaringen af jeres hjemmelavede flødebollerne for at sikre deres friskhed.

Forudsætning for deltagelse

Flødeboller for børn og voksne er for alle, uanset tidligere erfaring. Børn fra 6 år og opefter kan deltage, men det kræver, at barnet er i selskab med en voksen deltager, fx en forælder, en bedsteforælder eller lign.

Praktisk information

Prisen inkluderer deltagelse af en voksen og et barn. Der vil være kaffe/te til de voksne og saftevand til børnene under kurset. I får en foldekasse, så I kan transportere jeres flødeboller sikkert hjem. I kan forvente at gå hjem med ca. 20 flødeboller.