Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Det nordiske køkken | Madlavningskursus | FOF Aarhus

Det nordiske køkken

Det nordiske køkken

Drømmer du om at sætte et smagfuldt nordisk twist på din madlavning? Med et kursus i det nordiske køkken opdager du en verden af kulinarisk inspiration og færdigheder, der bygger på råvarer fra de nordiske breddegrader.

På kurset får du inspiration og færdigheder til at udvide og forfine dit hverdagskøkken ved hjælp af råvarer fra den nordiske region. Med inspiration fra det nye nordiske køkken laver vi enkle, sunde og velsmagende retter fra bunden. Vi anvender rene og primært økologiske nordiske råvarer, alt efter sæsonen, hvilket giver dig mulighed for at opdage det bedste, som den nordiske natur har at tilbyde.

Som deltager på kurset vil du:

  • udforske opskrifter og tilberedningsteknikker, der er karakteristiske for det nordiske køkken.
  • lære at bruge lokale råvarer på kreative måder.
  • lære at lave retter, som smager fantastisk, og som bidrager til bevaringen af nordiske madtraditioner.

Forudsætning for deltagelse

Det nordiske køkken henvender sig til alle, der elsker at lave mad, og som ønsker at stifte bekendtskab med nordisk madlavning. Uanset madlavningsevner og tidligere erfaring, er du velkommen til at tage med på en kulinarisk rejse gennem de nordiske smage.

Praktisk information

Vi gør opmærksom på, at der er en råvarepris på 150 kr. pr. gang.