Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Glutenfri madworkshop for unge, FOF Aarhus

Glutenfri madworkshop for unge

Glutenfri madworkshop for unge

Er du ung (18-30 år) med cøliaki, så hop med i køkkenet til madworkshoppen Glutenfri frokost på farten med Beate Stengaard Sørensen, som du måske kender fra DR's Den store bagedyst,

På madworkshoppen introducerer Beate dig til en række af nemme og budgetvenlige frokostløsninger, som du let selv kan kombinere og sammensætte. Vi har sammensat et udvalg af lækre og smagfulde retter, som du kan tage med dig på de lange dage på studie, arbejde eller når du rejser.

Workshoppen er særligt til dig, som synes, det kan være svært eller uoverskueligt at lave glutenfri mad, som kan tages med. Her får du ny inspiration til madpakkeindhold, der er nemt at lave og til at betale. 

Udover at få en masse ny inspiration er madworkshoppen også en mulighed for at møde andre unge med cøliaki i dit nærområde. Der vil være god tid til at udveksle idéer/tanker om en glutenfri hverdag og snakke sammen, når vi slutter af med at nyde maden sammen.

Arrangør: Dansk Cøliaki Forening i samarbejde med FOF Aarhus.