FOF Aarhus og GENLYD inviterer til madfællesskab
Madglad 60+ er et samarbejde mellem FOF Aarhus og GENLYD, som samler aarhusianere 60+ om madlavning, fællesskab og madglæde. Her er der plads til alle, der har lyst til at svinge gryder og potter i godt selskab og kreere et måltid sammen. Det gælder, hvad enten du er nybegynder og grøn som en asparges i køkkenet eller mere erfaren inden for madlavning. Det vigtigste er, at du har lyst til at mødes om et måltid mad og krydre hverdagen med nye smagsindtryk og bekendtskaber.
Dagens tema varierer fra gang til gang, og der er rig mulighed for at sætte sit eget præg på menuen. Foruden et forrygende måltid mad afslutter vi nemlig hver kursusgang med en snak om ønsker til næste menu. Men bare rolig, den faste værtinde har altid et hav af retter i ærmet, så du behøver ikke have specifikke ønsker og ideer.
Læs mere om GENLYD og fællesskaber i Aarhus og følg GENLYDs Facebookside
Hvis du har spørgsmål til Madglad 60+ eller til GENLYD, er du velkommen til at kontakte FOF Aarhus på tlf. 86 12 29 55.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 15.09.2025 | 10:00-13:15 | Folkehuset Møllestien | Cecilie Noach |
Min nysgerrighed og interesse for mad er noget, der til dagligt fylder både i mit arbejds- og privatliv. Jeg er uddannet klinisk diætist, hvor min hverdag består af at vejlede, formidle ernæringsfaglige viden og hjælpe borgere med at skabe hensigtsmæssige kostvaner, som tager hensyn til sygdom, ønsker og mål.
Personligt elsker jeg at eksperimentere i køkkenet, hvilket jeg bruger en del af min fritid på. Jeg har særlig interesse i at gøre grøntsager og bælgfrugter nemt og spændende at spise. Mine kurser vil derfor altid tage udgangspunkt i kostrådene.
Under mit studie har jeg haft studiejobs, hvor jeg har lavet mad med både børn og voksne. Netop dette, at kunne lære fra mig af min egen viden og erfaringer i et køkken, og dele glæden omkring mad med andre, finder jeg utrolig givende. Jeg håber, du har lyst til at være med.
Jeg har en instagram, hvor jeg også deler lidt af det mad, jeg laver. Den kan du finde her.