Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Tre mandlige kursister i køkkenet til gæstemads-kursus med underviser Dennis Døngard, FOF Aarhus

Veje til velsmag

Veje til velsmag

Træd ind i en verden af kulinarisk magi, hvor hver bid er en symfoni af smag, aroma og konsistens. På kurset lærer du de enkle principper, der får enhver ret og ethvert måltid til at blive et velsmagende og sammenhængende hele.

Vi har fokus på smag, aroma og madens konsistens. Du lærer bl.a., hvordan du balancerer og fremhæver aromaer i dine måltider, men du får også et indblik i, hvordan sammensætningen af surt, sødt, salt og bittert kan skabe den perfekte smag. Du bliver indviet i hemmeligheden bag den femte grundsmag: umami, der tilføjer dybde og kompleksitet til dine retter. Vi gennemgår også det stærke, samt en masse krydderurter.

Brug dette kursus til at gøre et hvert måltid til en fest. Du får mod og værktøjer til at eksperimentere i køkkenet, og sammen vil vi opleve glæden ved at skabe og tilpasse retterne efter dine egne præferencer.