Skip to content
Kursus i breathwork og meditation i FOF Aarhus

Breathwork & meditationsforløb

Breathwork & meditationsforløb

Tag med på kursus i breathwork og meditation, og begynd din vej mod selvopdagelse, indre styrke og ro.

Dette breathwork & meditations-forløb er til dig, der ønsker et liv med mere mening, nærvær og autenticitet. Dig, der kan mærke, at der er mere til tilværelsen - men du ved måske ikke helt hvad. Eller hvor det er henne.

Du er nok rigtig god til at se, hvad andre har brug for. Og du er nok også rigtig god til at gøre, hvad der skal til for at være det/give dem det - og ofte lidt mere til. Men det er på bekostning af dig selv, dine behov og det der betyder noget for dig.

Det føles måske som om, at der er en usynlig barriere mellem dig og resten af verden, som isolerer dig fra at mærke meningsfuldhed, forbundethed og nydelse i livet?

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så er dette meditationsforløb måske noget for dig. På kurset bliver du præsenteret for meditationsøvelser, som du kan tage med dig hjem og bruge så ofte, du føler. Jo oftere du laver dem, des dybere vil du kunne gå ind i dig selv og dét, øvelserne hver især kan. 

Forløbet afsluttes med en breathwork-session, som er en powerful måde at skabe rum til alt dét som det fulde forløb har sat i værk. Sidste mødegang er derfor fra kl. 9-11:10

Som deltager på holdet vil du:

  • blive præsenteret for 5 meditationer á 60 minutter hver, der fokuserer på at kultivere en trættere forbindelse til dig selv, dine behov og dit autentiske udtryk (hver øvelse vil blive præsenteret 2 gange)
  • få skabt en stærk forbindelse til dig selv og din krop gennem bevidst åndedræt, bevægelse og mindfulness.
  • blive bedre til at mærke, hvad der er rigtigt for dig i din hverdag, når du skal tage store og små beslutninger

Forudsætninger for deltagelse

Breathwork & meditationsforløb: Stå stærkere i dig selv og mærk dine behov henvender sig til ældre/selvstændige, der er interesseret i personlig selvopdagelse/traumeforløsning.