Skip to content
ashtanga yoga | niveau 1-2 | FOF Århus

Ashtanga yoga – letøvede/øvede

Ashtanga yoga – letøvede/øvede

Holdet er for dig, der har praktiseret Ashtanga yoga i et par sæsoner, og som gerne vil lære, hvordan du praktiserer serien korrekt med fokus på overgangene (hvordan du kommer ind og ud af stillingerne) og vejrtrækning. Samtidig bliver du korrigeret, så du lærer de lige linjer og alignment i stillingerne. Vi har et fokus på stabilitet, præcision og øget flow.

Vi skal have sved på panden og opleve, hvordan det er at være til stede i et meditativt flow. Du kommer til at lære den traditionelle indiske undervisningsmetode, hvor man tæller overgangene og vejrtrækningerne. Det er ikke et krav, at du kan lave lotusstilling, da vi viser dig de bedste modifikationer til stillinger som den.

Niveauet er moderat/hårdt, hvilket betyder, at holdet er fysisk krævende, men det er ikke hårdt, hvis du er vant til at lave Ashtanga yoga. Holdet er ikke egnet til dig, som er nybegynder, da det kræver, at du har kendskab til de grundlæggende teknikker samt solhilsnerne. Der tages hensyn til kursisternes individuelle formåen og eventuelle skader.

Undervisningen foregår på dansk, men der kan undervises på engelsk, hvis der er behov for det. 

 

Holdet afvikles på nedenstående dage og tidspunkter:

 • Mandage kl. 17.00-18.30 på Søren Frichs Vej 36G, 8230 Åbyhøj
 • Onsdage kl. 17.00-18.30 på Søndergade 74, 8000 Aarhus C
 • Fredage kl. 16.30-18.00 på Søndergade 74, 8000 Aarhus C

Drop in-undervisning - Hvad er det?
Vores Ashtanga yogahold afvikles efter 'drop in'-konceptet. Holdene har hverken start- eller slutdato, og du kan derfor frit skifte mellem vores forskellige Ashtanga yogahold. Se alle holdene her.

Er du allerede oprettet som medlem? Så hop direkte til tilmelding her.
Ellers kan du læse alt om, hvordan du tilmelder dig, nedenfor.

Vi råder til, at du tilmelder dig hurtigst muligt, da det giver de bedste forudsætninger for, at holdet kan blive oprettet.

 • Pris, klippekort og abonnement

  På vores Ashtanga yogahold tilmelder du dig via et bookingsystem, hvor du vælger antallet af gange, du har lyst til at deltage. Du har mulighed for at vælge mellem klippekort, månedsabonnement og enkeltlektioner. Se priserne nedenfor:

  • 1 enkeltlektion: 140 kr. (pris for studerende: 100 kr.)
  • Klippekort med 4 klip, som er gyldig i 6 uger: 400 kr. (pris for studerende: 340 kr.)
  • Klippekort med 8 klip, som er gyldig i 4 måneder: 1000 kr. (pris for studerende: 800 kr.)
  • Månedsabonnement med ubegrænset antal hold: 690 kr. (pris for studerende: 560 kr.)
  • Prøvetime: 75 kr.
 • Betaling

  Du køber dit klippekort, månedsabonnement eller enkeltlektion via vores bookingsystem til Ashtanga yogaholdene her.

  Betingelser for månedsabonnement:
  Betalingen dækker én kalendermåned, og abonnementet kan begynde alle dage i måneden. Prisen reguleres herefter, og vores betalingssystem oplyser automatisk den korrekte pris, når du opretter et medlemskab. Betalingen forefalder den første bankdag i hver måned, og dækker abonnementet for samme måned. Pengene hæves automatisk fra din konto, uden at du skal foretage dig yderligere, indtil du opsiger medlemskabet. Der er ingen binding, men opsigelsesfristen er indeværende måned plus én måned. Prisen er fastsat ud fra antallet af gennemsnitlige træningsdage i en måned. 

  OBS. Første gang du tilmelder dig, bliver du oprettet som medlem. Du får en profil med et medlemsnummer samt en adgangskode. Dit medlemsnummer og din adgangskode skal du fremover bruge, når du tilmelder dig et hold eller betaler for flere klippekort, månedsabonnementer og enkeltlektioner.

 • Tilmelding

  Før du kan tilmelde dig et hold, skal du købe et klippekort, månedsabonnement eller enkeltlektion. Ved dit første køb får du et medlemsnummer og en adgangskode, du fremover skal bruge ved tilmelding. Har du endnu ikke foretaget dit første køb, kan du gøre det her.

  Er du allerede oprettet som medlem, så tilmeld dig et hold her.

  Klik på Kalender i topmenuen, og vælg fx alle under filteret Kategori, så du får vist alle hold og tidspunkter. Klik derefter på det hold, du vil tilmelde dig og tryk tilmeld. Indtast herefter dit medlemsnummer i bookingen.

 • Underviser

  Miles Ratledge
  Stifter af Ashtanga Yoga Shala // 27 års erfaring med forskellige yogaformer // Autoriseret Ashtanga yogalærer fra Mysore, Indien // Lead Trainer på yogauddannelsen.

  Jeg startede med at dyrke yoga og meditation i Indien i 1990. Da jeg flyttede til Danmark, blev jeg bekendt med Iyengar yoga, som jeg blev bidt af. Jeg har deltaget i mange dybdegående kurser og har en 3-årig uddannelse (certificeret i 2003). I 1996 blev jeg introduceret til Ashtanga yoga, hvilket var en kæmpe oplevelse, da jeg i denne yogaform ser et større potentiale – både fysisk og psykisk. Siden da har Ashtanga yoga været min livsvej. Jeg mødte yogamesteren Sri K. Pattabhi Jois i London i 2022 og har efterfølgende været i Indien til Ashtanga yogaens kilde Mysore mange gange, hvor jeg har opnået autorisation til at undervise (kypaji 2010). Jeg er den første, som har inviteret internationale, kendte gæstelærere til Aarhus og har indtaget en førende rolle i Ashtanga yogaens vækst i landsdelen. I de sidste 19 år har jeg undervist tusindvis af nybegyndere og øvede elever, og glæden ved at lære fra mig er i dag lige så stor, som da jeg startede.

  Har du spørgsmål til undervisningen, så kontakt Miles Ratledge på info@ashtangayoga.dk

  Lousin Hartmann
  Instruktør // Mange års erfaring med yogaformer og dans // Uddannet Yoga Alliance RYT 200 timer ved Ashtanga Yoga Shala // kandidat i medievidenskab, æstetik og kultur samt journalist fra hhv. Aarhus Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

  Jeg er uddannet i Yoga Alliance RYT 200 timer ved Ashtanga Yoga Shala i 2016. Jeg opdagede yoga og meditation allerede som ganske ung og har praktiseret yoga lige siden med pauser, hvor der også har været plads til dans. Gennem tiden har jeg været omkring flere former for yoga og meditation. De seneste 8 år har jeg udelukkende dyrket Ashtanga yoga. Jeg har undervist siden 2015 både unge, voksne, begyndere og øvede. Efter at have afsluttet min uddannelse hos Ashtanga Yoga Shala i 2016, blev jeg fast tilknyttet Ashtanga Yoga Shala. Jeg har deltaget i workshops om yoga, anatomi, filosofi og mindfulness og har bl.a. praktiseret Maria Boox, David Keil, Kino Macgregor og Tim Feldman.

  Har du spørgsmål til undervisningen, så kontakt Lousin Hartmann på lousinhart@gmail.com