Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

ashtanga yoga | niveau 1-2 | FOF Århus

Ashtanga yoga – letøvede/øvede

Ashtanga yoga – letøvede/øvede

Holdet er for dig, der har praktiseret Ashtanga yoga i et par sæsoner, og som gerne vil lære, hvordan du praktiserer serien korrekt med fokus på overgangene (hvordan du kommer ind og ud af stillingerne) og vejrtrækning. Samtidig bliver du korrigeret, så du lærer de lige linjer og alignment i stillingerne. Vi har et fokus på stabilitet, præcision og øget flow.

Vi skal have sved på panden og opleve, hvordan det er at være til stede i et meditativt flow. Du kommer til at lære den traditionelle indiske undervisningsmetode, hvor man tæller overgangene og vejrtrækningerne. Det er ikke et krav, at du kan lave lotusstilling, da vi viser dig de bedste modifikationer til stillinger som den.

Niveauet er moderat/hårdt, hvilket betyder, at holdet er fysisk krævende, men det er ikke hårdt, hvis du er vant til at lave Ashtanga yoga. Holdet er ikke egnet til dig, som er nybegynder, da det kræver, at du har kendskab til de grundlæggende teknikker samt solhilsnerne. Der tages hensyn til kursisternes individuelle formåen og eventuelle skader.

Undervisningen foregår på dansk, men der kan undervises på engelsk, hvis der er behov for det. 

 

Holdet afvikles på nedenstående dage og tidspunkter:

 • Mandage kl. 17.00-18.30 på Søren Frichs Vej 36G, 8230 Åbyhøj
 • Onsdage kl. 17.00-18.30 på Søndergade 74, 8000 Aarhus C
 • Fredage kl. 16.30-18.00 på Søren Frichs Vej 36G, 8203 Åbyhøj

Drop in-undervisning - Hvad er det?
Vores Ashtanga yogahold afvikles efter 'drop in'-konceptet. Holdene har hverken start- eller slutdato, og du kan derfor frit skifte mellem vores forskellige Ashtanga yogahold. Se alle holdene her.

Er du allerede oprettet som medlem? Så hop direkte til tilmelding her.
Ellers kan du læse alt om, hvordan du tilmelder dig, nedenfor.

Vi råder til, at du tilmelder dig hurtigst muligt, da det giver de bedste forudsætninger for, at holdet kan blive oprettet.

 • Pris, klippekort og abonnement

  På vores Ashtanga yogahold tilmelder du dig via et bookingsystem, hvor du vælger antallet af gange, du har lyst til at deltage. Du har mulighed for at vælge mellem klippekort, månedsabonnement og enkeltlektioner. Se priserne nedenfor:

  • 1 enkeltlektion: 140 kr. (pris for studerende: 100 kr.)
  • Klippekort med 4 klip, som er gyldig i 6 uger: 400 kr. (pris for studerende: 340 kr.)
  • Klippekort med 8 klip, som er gyldig i 4 måneder: 1000 kr. (pris for studerende: 800 kr.)
  • Månedsabonnement med ubegrænset antal hold: 690 kr. (pris for studerende: 490 kr.)
  • Prøvetime: 75 kr.
 • Betaling

  Du køber dit klippekort, månedsabonnement eller enkeltlektion via vores bookingsystem til Ashtanga yogaholdene her.

  Betingelser for månedsabonnement:
  Betalingen dækker én kalendermåned, og abonnementet kan begynde alle dage i måneden. Prisen reguleres herefter, og vores betalingssystem oplyser automatisk den korrekte pris, når du opretter et medlemskab. Betalingen forefalder den første bankdag i hver måned, og dækker abonnementet for samme måned. Pengene hæves automatisk fra din konto, uden at du skal foretage dig yderligere, indtil du opsiger medlemskabet. Der er ingen binding, men opsigelsesfristen er indeværende måned plus én måned. Prisen er fastsat ud fra antallet af gennemsnitlige træningsdage i en måned. 

  OBS. Første gang du tilmelder dig, bliver du oprettet som medlem. Du får en profil med et medlemsnummer samt en adgangskode. Dit medlemsnummer og din adgangskode skal du fremover bruge, når du tilmelder dig et hold eller betaler for flere klippekort, månedsabonnementer og enkeltlektioner.

 • Tilmelding

  Før du kan tilmelde dig et hold, skal du købe et klippekort, månedsabonnement eller enkeltlektion. Ved dit første køb får du et medlemsnummer og en adgangskode, du fremover skal bruge ved tilmelding. Har du endnu ikke foretaget dit første køb, kan du gøre det her.

  Er du allerede oprettet som medlem, så tilmeld dig et hold her.

  Klik på Kalender i topmenuen, og vælg fx alle under filteret Kategori, så du får vist alle hold og tidspunkter. Klik derefter på det hold, du vil tilmelde dig og tryk tilmeld. Indtast herefter dit medlemsnummer i bookingen.

 • Underviser: Miles Ratledge

  Stifter af Ashtanga Yoga Shala // 27 års erfaring // Autoriseret Ashtanga yogalærer fra Mysore, Indien // Lead Trainer på yogauddannelsen

  Jeg begyndte at dyrke yoga og meditation i Indien i 1990. Efter jeg flyttede til Danmark, blev jeg bidt af Iyengar yoga. Jeg har deltaget i flere kurser og har en 3-årig uddannelse (certificeret i 2003). I 1996 blev jeg introduceret til Ashtanga yoga, som siden da har været min livsvej. Jeg mødte yogamesteren Sri K. Pattabhi Jois i London i 2022, og fik autorisation til at undervise i Mysore, Indien (kypaji 2010). Jeg har spillet en ledende rolle i ashtanga yogaens udbredelse i landsdelen og har, som den første, inviteret internationale gæstelærere til Aarhus. Gennem de seneste 19 år har jeg undervist tusindvis af elever, og min glæde ved at lære fra mig er uændret siden begyndelsen. 

  Har du spørgsmål til undervisningen, så kontakt Miles Ratledge på info@ashtangayoga.dk

 • Underviser: Lousin Hartmann

  Instruktør // Flere års erfaring med yoga og dans // Uddannet Yoga Alliance ved Ashtanga Yoga Shala.

  Jeg er uddannet i Yoga Alliance (RYT 200) ved Ashtanga Yoga Shala i 2016. Jeg opdagede yoga og meditation allerede som ung og har praktiseret yoga lige siden med pauser, hvor der også har været plads til dans. De seneste 8 år har jeg udelukkende dyrket ashtanga yoga. Jeg har siden 2015 undervist både unge, voksne, begyndere og øvede. Jeg har deltaget i workshops om yoga, anatomi, filosofi og mindfulness og har bl.a. praktiseret Maria Boox, David Keil, Kino Macgregor og Tim Feldman.

  Har du spørgsmål til undervisningen, så kontakt Lousin Hartmann på lousinhart@gmail.com