Skip to content
Kursus | Hatha Yoga

Hatha yoga - øvede

Hatha yoga - øvede

Sænk farten, og styrk din indre ro med hatha yoga - den efterhånden mest traditionelle og udbredte form for yoga. 

På holdet Hatha yoga - øvede sætter vi barren lidt højere i de klassiske yogastillinger og fokuserer på de sværere variationer. Der er fokus på teknik og vejrtrækning, og vi vægter både stående og liggende/siddende stillinger lige meget.

Timen starter med meditation/åndedrætsteknik. Vi søger for at blive godt varme under opvarmningen, og undervejs i timen laver vi både stående, siddende og liggende stillinger. Der er mange variationer i alle kategorier. Yoga handler om at mærke efter i sin egen krop, og derfor styrer du altid selv, hvor langt du går ind i stillingerne. Vi slutter af med en længere afspænding.

Som deltager på holdet vil du:

  • arbejde med styrke, stræk og balance 
  • opnå øget kropsbevidsthed, smidighed, klarhed og energi 
  • opnå mere velvære og ro i kroppen 

Forudsætninger for deltagelse

Hatha yoga - øvede henvender sig til alle, der gerne vil udfordre sig selv på udholdenhed, styre og teknik. Erfaring med yoga vil dog være en stor fordel, eftersom instruktionerne vil være målrettet, at kursisten har kendskab til de forskellige yoga stillinger, samt hvordan man kommer ind i dem. Fx de forskellige krigerstillinger og løberstillinger. Er du helt ny i yogaverdenen, kan du gå på opdagelse i alle vores yogakurser og -niveauer her