Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Yogaundervisning, yogamåtte, FOF Aarhus

Grundkursus i børneyoga

Grundkursus i børneyoga

Udvid din yogahorisont med et kursus i børneyoga. Her lærer du, hvordan du underviser børn i yoga.

Børneyoga er med til at give børn en pause fra en travl hverdag. Igennem yogaen kommer de til at mærke sig selv i et fællesskab, uden at det handler om at konkurrere med andre. Desuden lærer de at give sig selv omsorg og mærke sine egne grænser.

På kurset kommer vi til at arbejde med børneyoga igennem leg og eventyr, og vi afprøver teknikker i at få børn til at opnå en dejlig ro og afslappethed. Vi kommer sammen til at afprøve en masse forskellige måder, man kan undervise i børneyoga på, så du kan blive inspireret til at sammensætte dit eget program.

Som deltager på holdet vil du: 

  • få inspiration til, hvordan du kan sammensætte et børneyogaprogram. 
  • få inspiration til opvarmningsøvelser.
  • få viden om stillinger igennem leg, vejrtræknings- afslapnings- og mindfulnessteknikker.

Forudsætninger for deltagelse

Grundkursus i børneyoga henvender sig til dig, der har med børn at gøre til dagligt. Måske du arbejder som pædagog, lærer, idrætsunderviser eller noget helt andet, eller måske du selv har børn, som du godt kunne tænke dig at dyrke yoga sammen med. 

Alle er velkommen på holdet - også dig som ikke har noget kendskab til yoga. Den eneste forudsætning er at du fysisk kan komme op og ned fra gulvet og kan lide at bevæge dig.

Praktisk information

Kom gerne i afslappet tøj, som du kan lide at bevæge dig i. Medbring forplejning i form af frokost, snack og vand samt pen og papir. Der vil være flere pauser igennem dagen.