Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 7/6 kan du se hele vores efterårsprogram på hjemmesiden.

Kvinde der holder på sine fødder på en yogamåtte ved FOF Aarhus

Mindful kropstræning

Mindful kropstræning

Forkæl dig selv, din krop og dit sind med mindful kropstræning. Undervisningen er funderet i psykomotorisk træning med inspiration fra mindfulness og pilates. 

På holdet har vi fokus på nærvær og kropsbevidsthed. Gennem øvelser i forskelligt tempo og i hvile træner vi at være til stede i nuet. Hver gang vi mødes, får vi bevæget hele kroppen godt igennem i forskelligt tempo både med og uden musik. Efterfølgende foregår træningen i et roligt tempo, som giver stor styrke samt bevidsthed om de enkelte muskler i din krop. I træningen vil vi fx bruge bolde, elastikker og håndvægte til nogle af øvelserne. Vi afslutter vores træning med afspænding/kropsscanning. 

Som deltager på holdet vil du:

  • øge din kropsbevidsthed, dit nærvær og din indre ro.
  • få større styrke og stabilitet, en bedre kropsholdning, øget smidighed i bindevævet og stærkere bækkenbund.
  • opnå viden om gode bevægevaner og hvilestillinger. 

Forudsætning for deltagelse 

Mindful kropstræning er for dig, som har brug for at gå på et mindre hold, hvor der er plads til individuel vejledning. Holdet kategoriseres som hensyntagende undervisning. Læs mere om hensyntagende undervisning.