Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Kvinder udøver selvforsvar i træningslokale, selvforsvarskursus for kvinder i FOF Aarhus

Selvforsvarskursus for kvinder

Selvforsvarskursus for kvinder

Er du klar til at opdage dit indre potentiale og mestre selvforsvar på dine egne præmisser?

Vores unikke selvforsvarskursus for kvinder er skræddersyet til at fokusere på kvinders styrker og kompetencer. Mange selvforsvarskurser er faktisk udviklet til mænd, men på dette kursus tager vi udgangspunkt i netop det, du kan som kvinde, og de mest effektive teknikker.

Vi starter med at få overblik over, hvad vi er oppe i mod: Hvad er psykologien i selvforsvar? Hvordan kan vi navigere i en farlig eller potentiel farlig situation? Hvordan kan vi sige fra - og hvad kan vi gøre, hvis det ikke virker? Det arbejder vi med ud fra vores niveau hver især og tager udgangspunkt i dig og det sted, du er. Vi laver individuelle og case-baserede situationer, hvor vi griner sammen, men i at alvorligt rum. I fællesskab bliver vi på den måde trænede i at handle klogt og effektivt og komme ud af den farlige situation på bedst mulige måde - og altid som personlige vindere.

Dine instruktører er DGI-certificeret i selvforsvar for kvinder og har ekspertise inden for forskellige former for selvforsvar og traditionel kampsport, fx karate.

Forudsætning for deltagelse

Kurset er for kvinder i alle aldre fra 18 år og op. Kom som du er, og vær klar til at udfordre dig selv. Ingen tidligere erfaring er nødvendig.

Praktisk Information

Husk at medbringe træningstøj, en vandflaske og en masse gåpåmod. Træningen er intens, men sjov, og gennemføres over otte mødegange.