Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Sangskriver ved klaver

Sangskrivning med SUNI

Sangskrivning med SUNI

Nu kan du lære at skrive sange med musiker og sangskriver Jonas Suni, der for nylig har udgivet sit debutalbum Sengeafsnit 2 under kunstnernavnet SUNI. Jonas Suni er uddannet i sangskrivning og komposition fra Det Jyske Musikkonservatorium og har stor erfaring indenfor området både fra at undervise andre og fra sin egen sangskrivning. På kurset vil vi arbejde med forskellige metoder og virkemidler indenfor sangskrivning, og du vil få tips og tricks til enten at komme i gang med at skrive en ny sang eller til at forfine en sang, du arbejder på for tiden. Vi skal sammen skabe et trygt og kreativt rum, hvor alle kan være med og udfolde sig. Undervisningen tilpasses dit individuelle niveau, så du kan være med uanset om du har erfaring med sangskrivning eller ej.

NB Der vil være el-klaverer til rådighed i undervisningen, men ellers skal du selv medbringe, hvad du ønsker at bruge af instrumenter og evt. computer.

Maks. antal deltagere: 10