Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram.

Niels Lyngsø underviser på musikholdet Bandudvikling i FOF Aarhus.

Bandudvikling

Bandudvikling

Et kursusforløb for dig og dit band, hvor I har mulighed for at få professionel rådgivning til at udvikle jeres band i fællesskab. Sammen med underviseren finder I frem til, hvilke områder der er relevante for jer at arbejde på, så I får et skræddersyet forløb, der passer lige til jer.

Det kan være I har brug for nye input til jeres sangskrivning eller performance? Gerne vil blive bedre til at promovere jer selv på de sociale medier og fx udarbejde en visuel identitet for bandet? Eller hvis I drømmer om at komme ud og spille nogle flere koncerter, kan vi arbejde med hvordan man bedst kommer igennem til spillesteder, booker eller manager.

Undervisningen kan foregå i jeres øvelokale eller i vores undervisningslokaler i Frichs Parken alt efter, hvad I foretrækker. Kurset kan afvikles i den weekend, der passer jer, det aftales nærmere med underviseren Niels Lyngsø. I kan kontakte Niels på mail nielslyngsoe@hotmail.com

OBS: Prisen er for hele bandet.