Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Sammenspil, orkester i FOF Aarhus

Folkemusik - sammenspil

Folkemusik - sammenspil

Kom med og udforsk folkemusikken sammen med andre. Folkemusikken er en helt særlig genre og en rigtig spændende del af vores kulturarv, og den kan være både fjollet, melankolsk, stemningsfuldt og livsbekræftende. Som navnet angiver, er folkemusik folkeligt: Melodierne er for det meste simple, så de er nemme at huske og enkle at lære.

Det dykker vi ned i på kurset, hvor vi især spiller nordisk folkemusik, men også britisk, fransk, m.m. Vi sætter fokus på at opnå en samlet og dynamisk lyd, på fællesskab og på at udforske, hvad folkemusik kan.

Forudsætning for deltagelse

Holdet er målrettet dig, der allerede har en smule erfaring på dit instrument og har lyst til at spille sammen med andre. Det er en fordel at kunne læse noder og/eller at kunne lære sangene efter gehør, men det er ikke et krav for at deltage.

NB. Skriv som kommentar ved tilmelding hvilket instrument du spiller, eller om du er sanger.

I musiklokalet er der trommer, bas, guitar, klaver og percussioninstrumenter til rådighed, men hvis du spiller andre instrumenter, fx et stryger- eller blæseinstrument, skal du selv medbringe instrument.

Praktisk information

Kurset er begrænset til maks. 16 deltagere. Omkostninger til fotokopier af noder og evt. andre materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.