Skip to content

Tak for din interesse. Fra d. 28. september kl. 17.00 kan du desværre ikke tilmelde dig kurser, fordi vi opdaterer alle aftenskolens IT-systemer. Tilmeldingen åbner igen d. 2. oktober kl. 07.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Billede fra sangaften med højskoleforstander Jakob Bonderup fra Engelsholm Højskole og FOF-konsulent Roland Christiansen.  FOF Aarhus.

Sangaften i Aarhus

Sangaften i Aarhus

Er du klar til en hjertevarm aften i Solsalen, hvor sangglæde fylder luften, og fællesskabet blomstrer? Glæd dig til en dejlig aften fyldt med fællessang, og tag hjem med et bredt smil på læben.

Alle er velkomne, og alle kan være med! Den eneste forudsætning for deltagelse er, at du kan lide at synge.

Tag gerne din egen højskolesangbog med (19. udgave). Har du ikke en sangbog, kan du låne eller købe en af os.

Prisen er inkl. kaffe og kage

Om konceptet:

FOF Aarhus inviterer i sæsonen 2023/2024 alle sangglade århusianere til at tage del i Sangaften i Aarhus. De månedlige sangaftener kredser om alt det bedste fra Højskolesangbogen.

Med sæsonstart i september 2023 og afslutning i juni 2024 vil der være rig lejlighed til at dukke op og synge med. Find alle arrangementerne her.

Det er håbet, at initiativet planter et frø til en ny, stærk og folkelig fællessangstradition i Aarhus. En tradition hvor vi, med udgangspunkt i Højskolesangbogen, har fokus på fællesskab, fællessang og sangglæde.

Om Jakob Bonderup og Roland Christiansen:

Sangaftenerne er ledet af højskoleforstander Jakob Bonderup fra Engelsholm Højskole og Roland Christiansen, der er konsulent i FOF Aarhus.

Makkerparret er kendt i fællessangsverdenen for deres tidligere sangaftener i Vejle. Her har de skabt en fællessangstradition, som samler op mod 2.000 deltagere.