Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Billede af gondol i Venedig

Italiensk 3 (A1-A2)

Dette kursus er for dig, der har et elementært kendskab til italiensk og gerne vil fordybe dig yderligere i det dejlige sprog. Måske har du gået på FOF’s Italiensk 2 eller har tilsvarende erfaring andetstedsfra (ca. 100 timer). Du har et basalt ordforråd og har arbejdet med den mest grundlæggende grammatik. Du kan fx danne sætninger i både nutid og datid (passato prossimo).

Vi starter med lidt repetition og går derefter i gang med lærebogen Passaparola 2 (kap. 18-26). Ordforrådet og grammatikken udbygges, og vi styrker talefærdigheden. Vi supplerer lærebogen med andre kortere tekster og easyreaders.

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du teste dig selv via vores gratis online test i italiensk.

Undervisningsmaterialer
Lærebogen Passaparola 2 bruges på Italiensk 3, 4 og 5.
Bogkøb aftales første mødegang. Bøgerne kan købes på forlaget Systimes hjemmeside eller hos en boghandler. Du kan også forsøge at skaffe dig et brugt eksemplar af den fysiske bog på: FOF Aarhus’ Bogbase på Facebook.

Bøger og materialer er ikke inkluderet i kursusprisen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 18.09.2024 19:00-20:50 Fjordsgade foreningshus Anders Bundgaard
2 Onsdag 25.09.2024 19:00-20:50 Fjordsgade foreningshus Anders Bundgaard
3 Onsdag 02.10.2024 19:00-20:50 Fjordsgade foreningshus Anders Bundgaard
Se alle Se færre
Anders Bundgaard | Underviser i Italiensk hos FOF Århus
Underviser

Anders Bundgaard

Cand.mag. i musikvidenskab og italiensk fra Aarhus Universitet (2003). Jeg har undervist i italiensk i FOF siden 2005 på niv. 1-7. Jeg har en levende interesse for sproget og underviser struktureret med øje for den enkelte deltagers behov. Jeg forsøger altid at lade et hyggeligt samvær opstå omkring et seriøst indhold og at skabe en tryg og behagelig atmosfære på holdet. Jeg har i samspil med kursisterne udviklet sprogværktøjet www.lostudioitaliano.com, hvor man kan øve sig i italiensk.

"Anders er en fantastisk god lærer." - kursist