Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af klassisk bygget kirke i Berlin

Goethe-Zertifikat B1

Goethe-Zertifikat B1

Tyskundervisning for deltagere med nogen sprogerfaring, minimum 9.-10. klasse.

Der arbejdes med tekster af forskellig sværhedsgrad omhandlende aktuelle emner og begivenheder.

På kurset træner vi evnen til at formulere sig enkelt og klart med et basalt og velfungerende ordforråd, lige som man opøver læsefærdighed og lytteforståelse.  

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du teste dig selv via en online-test.

Unterrichtsmaterialien gebühr sind im Preis nicht miteingeschlossen.

Læs mere om Goethe-Zertifikat B1

Goethe-Zertifikat B1 er et bevis på, at man besidder grundlæggende kundskaber i tysk hverdagssprog og kan klare sig sprogligt i alle vigtige hverdagssituationer.

Med dette certifikat beviser man, at man behersker de væsentligste grammatiske strukturer og er i stand til at føre en samtale om dagligdags emner.

Det er desuden et bevis på, at man kan formulere sig mundtligt og skriftligt om enkle emner, og at man kan forstå en tysk tekst om hverdagsemner.

Der skal afsættes god tid til hjemmearbejde, hvis man vil have det fulde udbytte af kurset.

Goethe-Zertifikat B1 er kendt over hele verden og bliver af arbejdsgivere i mange lande anset som bevis på solide basiskundskaber i tysk.

I Tyskland gælder Goethe-Zertifikat B1 desuden som dokumentation for tilstrækkelige tyskkundskaber ved ansøgning om tysk statsborgerskab.