Skip to content
Jytte Vikkelsøe, foredrag ved FOF Aarhus

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte

Kærlighedsbegrebet er udfordret i disse år. Til trods for skilsmissestatistikkerne håber vi stadig på at leve lykkeligt sammen til vores dages ende. Så hvorfor lykkes det ikke rigtig for os?

Denne aften udfordrer Jytte Vikkelsøe vores forestillinger om forelskelse, romantik og kærlighed, når hun kortlægger, hvorfor vi aldrig forelsker os i den forkerte, og hvorfor vejen til det kærlighedsliv, vi så inderligt længes efter, altid går gennem vores mest fastlåste parforholdskonflikter.

I hendes banebrydende bog Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte (2017) er en af de mest overraskende konklusioner, at de uoverensstemmelser, der senere ødelægger selv de bedste parforhold, er bygget ind i forelskelsen helt fra begyndelsen. Du falder kun for et menneske, der i sin personlighedsstruktur bærer kimen til konflikt med netop dig i sig.

Så kom og få en helt ny forståelse af kærlighedens forunderlige, livgivende væsen og funktion, så parforholdet kan leve og blomstre – hvem ved … måske helt til døden jer skiller.

Om Jytte Vikkelsøe:

Jytte Vikkelsøe er forfatter og ph.d. i socialpsykologi med speciale i procesorienteret psykologi og har boet knap 20 år i USA.

Her arbejdede hun med individuelle og parforholdsproblematikker i sin private praksis og som international træner, konsulent, kursusleder, foredragsholder og supervisor i USA, Europa, Australien, New Zealand, Rusland og Asien.

Hun har deltaget i mange radio- og tv-programmer, bl.a. som ekspert i flere af DR2’s Temalørdage, såsom »Mor er den værste i verden« og »Hurra for krisen i parforholdet«, og i Sara Bros ugentlige DR-podcast »Hjerteflimmer for voksne«.

NB: Dørene åbnes kl. 18.00.
Vi opfordrer alle gæster til god gammeldags fælleskørsel, cykling eller offentlig transport, da der ikke er uendelig mængde af frie p-pladser ved Stakladen.

Oversigtskort - VIA Campus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C.

"Aftenens tilhørere bestod af unge og ældre, erfarne og uerfarne, men alle med det tilfælles, at de ønsker at forstå kærligheden bedre, for den er lige forvirrende for os alle.
DELTAGER PÅ TIDLIGERE FOREDRAG VED JYTTE VIKKELSØE

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 09.10.2024 19:00-21:00 Studenterhus Aarhus/Stakladen Jytte Vikkelsøe
Foredragsholder

Jytte Vikkelsøe