Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Jens Jacob Tychsen, skuespiller, foredragsholder "Hr. Weyse" fra tv-serien "Badehotellet". FOF Aarhus foredrag.

Bagom Badehotellet med Hr. Weyse

Bagom Badehotellet med Hr. Weyse

Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, som sender sidste sæson i marts 2024.

I dette eksklusive, musikalske foredrag, viser Jens Jacob Tychsen fotos, film og fraklip – det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende.

Du får naturligvis et genhør med flere af de skønne, gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér vil du også høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige og gode anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.

Om Jens Jacob Tychsen:
Jens Jacob Tychsen blev uddannet på skuespillerskolen ved Aarhus Teater tilbage i 1998 og strøg herefter i raketfart til København, hvor han blev en fast del af Det Kongelige Teater gennem otte sæsoner.

Herefter gik han freelance og har siden spillet med i et utal af teaterforestillinger i alle genre på de københavnske teatre. Som noget af det sidste på scenen kunne man opleve ham som far til syv i skikkelse af Kaptajn Von Trapp i klassikeren The Sound Of Music på Det Ny Teater.

Jens Jacobs tv-debut var som seriemorderen Indianeren i Rejseholdet (2002) og herefter fulgte flere spændende opgaver i blandt andet Forbrydelsen 2, Sommer og Borgen.

Det store, folkelige gennembrud kom i 2013, da Jens Jacob Tychsen sprang ud som den kvindebesatte og flamboyante, kongelige skuespiller Edward Weyse i TV2’s populære familieserie Badehotellet. Her viser han for alvor evner ud i komikken og det musikalske.

Arrangører: FOF Aarhus i samarbejde med Musikhuset Aarhus. (Billet kan kun købes via Musikhuset Aarhus).

"Man kan ikke undgå at komme i godt humør, når Tychsen tager en med ’Bag om Badehotellet’. Og som han selv synger: 'Let’s do it, let’s fall in love'. Med foredraget forelsker man sig endnu mere i Badehotellet.
DELTAGER PÅ TIDLIGERE FOREDRAG VED JENS JACOB TYCHSEN