Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af underviser Melanie foran computer under undervisning i online ve-træning ved FOF Aarhus

Online Ve-træning

Online Ve-træning

Se også de længerevarende forløb over 4 gange: Online fødselsvejrtrækning og ve-træning for kvinder og for par.

Med et online-kursus i ve-træning får du effektiv fødselsforberedelse, som klæder dig godt på til din fødsel, selvom du ikke har mulighed for at tage til almindelig fødselsforberedende undervisning.

Du får den nødvendige viden, der skal til, for at du føler dig tryg ved den forestående fødsel, og du får afprøvet nogle af de redskaber, der hjælper dig godt igennem forløbet:

  • Rolig vejrtrækning
  • Ve-stillinger/fødestillinger
  • Afspænding og visualisering
  • Massageteknikker til ledsager

Den online undervisning henvender sig både til par og til kvinder uden ledsager.

Selvom du ikke har mulighed for at deltage i almindelig, fysisk undervisning, er det vigtigt, at du har de redskaber, du har brug for, og ved hvordan du skal tackle dine veer.

Vejen til den gode fødsel er ikke ens for alle, og det er derfor godt, at du har gennemprøvet forskellige redskaber, som du kan vælge imellem. På den måde kan du finde DIN vej til smertelindring, tillid og samarbejde med din fødende krop og med din fødselsledsager.

Praktisk info:

NB. Deltager I i undervisningen som et par, skal I tilmeldes separat, med hver jeres tilmelding og hver jeres betaling - kr. 100,- pr. person.

Undervisningen foregår via undervisningsplatformen Zoom. Inden kursets start bedes du downloade programmet.
Se hvordan du downloader Zoom her (PDF)

FOF Aarhus samarbejder med Aarhus Jordemoderpraksis om Ve-træning. Se deres hjemmeside for et samlet overblik over kurser og øvrige tilbud for gravide i Aarhus: www.graviditet.auh.dk

Anbefalet start: graviditetsuge 20-36.