Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af underviser Melanie foran computer under undervisning i online ve-træning ved FOF Aarhus

Online Ve-træning

Online Ve-træning

Med et online-kursus i ve-træning får du effektiv fødselsforberedelse, som klæder dig godt på til din fødsel, selvom du ikke har mulighed for at tage til almindelig fødselsforberedende undervisning.

Du får den nødvendige viden, der skal til, for at du føler dig tryg ved den forestående fødsel, og du får afprøvet nogle af de redskaber, der hjælper dig godt igennem forløbet:

  • Rolig vejrtrækning
  • Ve-stillinger/fødestillinger
  • Afspænding og visualisering
  • Massageteknikker til ledsager

Den online undervisning henvender sig både til par og til kvinder uden ledsager.

NB. Deltager I i undervisningen som et par, skal I tilmeldes separat, med hver jeres tilmelding og hver jeres betaling - kr. 100,- pr. person.

Selvom du ikke har mulighed for at deltage i almindelig, fysisk undervisning, er det vigtigt, at du har de redskaber, du har brug for, og ved hvordan du skal tackle dine veer.

Vejen til den gode fødsel er ikke ens for alle, og det er derfor godt, at du har gennemprøvet forskellige redskaber, som du kan vælge imellem. På den måde kan du finde DIN vej til smertelindring, tillid og samarbejde med din fødende krop og med din fødselsledsager.

Undervisningen foregår via undervisningsplatformen Zoom. Inden kursets start bedes du downloade programmet.
Se hvordan du downloader Zoom her (PDF)

FOF Aarhus samarbejder med Aarhus Jordemoderpraksis om Ve-træning. Se deres hjemmeside for et samlet overblik over kurser og øvrige tilbud for gravide i Aarhus: www.graviditet.auh.dk

Anbefalet start: uge 20-36.