Brødbagning er en kunst, hvor simple ingredienser forvandles til varme, duftende mesterværker. Tag forklædet på, træd ind i køkkenet og forvandl dig til en mesterbager.
På kurset lærer du grundprincipperne indenfor brødbagning, og får en forståelse af de forskellige processer, der udgør essensen af brødbagning. Du får mulighed for at eksperimentere med forskellige opskrifter og teknikker, alt sammen med det formål at kunne bage velsmagende brød derhjemme. Vi arbejder med forskellige brødtyper, fra de grove og fyldige til de luftige og lette, fx hvedebrød og fuldkornsbrød m.m. Vi tager også en snak om mulighederne for at tilføje smag og tekstur i dit brød ved hjælp af ingredienser som frø, kerner, nødder, tørret frugt eller krydderier.
Som deltager på kurset kan du forvente at:
Brødbagning henvender sig til både nybegyndere og øvede. Det er for dig, som gerne vil lære at bage brød, men det er også for dig, der allerede elsker at bage, og som gerne vil forfine dine færdigheder for at kunne kreere enkle, velsmagende brød.
Der vil være kaffe/te på kurset. Du får en poser og æsker, så du kan transportere dine brød hjem. Ved kurset afslutning, vender du hjem med:
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Lørdag 27.09.2025 | 10:00-15:30 | H.H. Seedorffs Str. 7 | John Bramsen |
Jeg er født i 1972, og blev uddannet bager i 1991. Siden da har jeg bl.a. arbejdet som selvstændig i 17 år og som bagermester i 18 år.
Jeg har deltaget i DM, og opnåede en 3. plads i rugbrød.
Siden 2012 har jeg undervist, og jeg elsker at eksperimentere med alt muligt inden for faget, hvilket giver mig mulighed for at videregive mine guldkorn i min undervisning.
Jeg tror på, at man lærer bedst, når man har fingrene i dejen – eller hvad det nu er, vi arbejder med. Derfor er undervisningen hos mig også praktisk.
Mit mål er, at du går fra kurset med lysten til at arbejde videre med det, du har lært. For det sjove ved mit fag fag er, at vi alle lærer noget nyt hver eneste dag.
"John har styr på det hele. Han kan selvfølgelig sit håndværk, men han har også styr på logistikken på imponerende vis. Der er god stemning på hans hold." - Peter, kursist.