Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

By i Italien, lær italiensk på sprogkursus i FOF Aarhus

Genopfriskning af italiensk

Genopfriskning af italiensk

Du har tidligere gået til italiensk i 2-3 år, men har holdt en pause. Nu vil du gerne i gang igen, men synes, du har glemt rigtig meget af grammatikken, også den mere basale del af den. Vi laver en hurtig gennemgang af den væsentligste grammatik fra sidste halvdel af lærebogen ”Passaparola 1”. Ved samme lejlighed sørger vi også for, at du får munden på gled igen, så du bagefter føler dig mere klædt på til at glide ind på et af vore mange kurser i det vidunderlige italienske sprog.

Er du i tvivl om valg af niveau, kan du teste dig selv via vores gratis online-test i italiensk.

Undervisningsmaterialer:

Vi bruger lærebogen Passaparola 1 fra forlaget Systime. Bogen fås både som trykt bog og som iBog. Hvis du vælger den trykte bog (som er rarest at sidde med til undervisningen), kan du supplere med en licens til iBogen for at få adgang til systemets lydside. Du kan med fordel købe en licens til iBogen gennem FOF Aarhus (pris: kr. 60 for 3 måneder, kr. 80 for 6 måneder og kr. 105 for 12 måneder).

Bøger og materialer er ikke inkluderet i kursusprisen.