Skip to content
Kursus i Bauhaus arkitektur | FOF Aarhus

Bauhaus arkitektur

Bauhaus arkitektur

Er du nysgerrig på Bauhaus arkitekturens minimalistiske æstetik og banebrydende tilgang til moderne design?

På kurset træder du ind i arkitekturens verden, og får mulighed for at udforske forskellige emner både kreativt med dine hænder og intellektuelt med dit hoved. Vi har fokus arkitektur, design og kunst i Bauhaus-stilen, som ofte er kendetegnet ved rene linjer, simple former, enkle farver og skrællet for ornamentik. Bauhaus-stilen stammer fra Bauhaus-skolen, der uddannede arkitekter, kunstnere og designere. Med inspiration i Bauhaus-stilens formsprog, laver vi bevægelige collager. Dagen indledes med et mini-foredrag, hvor du har mulighed for at finde inspiration til din bevægelige collage, som du laver efter oplægget. Dagen rundes af med en opsamling, hvor vi ser, hvad vi hver især har skabt.

Bauhaus arkitektur er andet kursus i en kursusrække, der også inkluderer Japansk arkitektur og Tiny Houses. Du kan vælge at deltage i et enkelt kursus eller tilmelde dig dem alle. Hvis du ønsker at deltage i alle tre kurser, skal du tilmelde dig kurserne enkeltvis på Japansk arkitektur, Bauhaus arkitektur og Tiny House.

Forudsætning for deltagelse

Bauhaus arkitektur henvender sig til begyndere og letøvede. Det kræver ingen tidligere erfaring inden for arkitektur, design eller tegning – alle med interesse for emnet er velkomne.

Praktisk information

Vær opmærksom på, at der udover kursusgebyret vil der være en mindre udgift til materialer.