Skip to content
Kursus i japansk arkitektur | FOF Aarhus

Japansk arkitektur

Japansk arkitektur

Japansk arkitektur har en tidløs elegance og harmoni, der forener tradition og innovation. Opdag den unikke skønhed, og lad dig inspirere til at skabe noget ekstraordinært.

På kurset træder du ind i arkitekturens verden, og får mulighed for at udforske forskellige emner både kreativt med dine hænder og intellektuelt med dit hoved. Vi har fokus på japansk arkitektur, som kan karakteriseres som ærlig og minimalistisk. De japanske arkitekter er eksperter i at indramme naturen, hvilket vi sammen skal udforske. Dagen indledes med en kreativ øvelse, efterfulgt af en præsentation om emnet. Du får derefter mulighed for at designe dit eget japanske tehus. Dagen rundes af med en opsamling.

Japansk arkitektur er første kursus i en kursusrække, der også inkluderer Bauhaus arkitektur og Tiny Houses. Du kan vælge at deltage i et enkelt kursus eller tilmelde dig dem alle. Hvis du ønsker at deltage i alle tre kurser, skal du tilmelde dig kurserne enkeltvis på Japansk arkitektur, Bauhaus arkitektur og Tiny House.

Forudsætning for deltagelse

Japansk arkitektur henvender sig til begyndere og letøvede. Det kræver ingen tidligere erfaring inden for arkitektur, design eller tegning – alle med interesse for emnet er velkomne.

Praktisk information

Vær opmærksom på, at der udover kursusgebyret vil der være en mindre udgift til materialer.