Skip to content
Kursus i Tiny House | FOF Aarhus

Tiny House

Tiny House

Tiny houses viser os, at stor skønhed kan findes i de små ting i livet, og at frihed kan opnås ved at omfavne enkelheden.

På kurset træder du ind i arkitekturens verden, og får mulighed for at udforske forskellige emner både kreativt med dine hænder og intellektuelt med dit hoved. Vi fokuserer på tiny houses, som har opnået stor popularitet verden over, inklusiv i Danmark, hvor bæredygtig livsstil er rykket frem på dagsordenen. Men hvad indebærer tiny house living egentlig? Hvad er der plads til? Hvordan kan det se ud? Alt det undersøger vi gennem tegning. Dagen indledes med en øvelse, efterfulgt af et oplæg om tiny houses og tiny house living. Herefter tegner, designer og indretter du dit eget tiny house. Dagen rundes af med en opsamling, hvor vi ser hinandens tiny houses.

Tiny House er tredje kursus i en kursusrække, der også inkluderer Japansk arkitektur og Bauhaus arkitektur. Du kan vælge at deltage i et enkelt kursus eller tilmelde dig dem alle. Hvis du ønsker at deltage i alle tre kurser, skal du tilmelde dig kurserne enkeltvis på Japansk arkitektur, Bauhaus arkitektur og Tiny House.

Forudsætning for deltagelse

Tiny House henvender sig til begyndere og letøvede. Det kræver ingen tidligere erfaring inden for arkitektur, design eller tegning – alle med interesse for emnet er velkomne.

Praktisk information

Medbring tegneredskaber som blyanter, viskelæder og lineal. De resterende materialer, du skal bruge på kurset, er inkluderet i prisen.