Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Motionsholdet - Mænd af rette støbning

Underviser søges til ”Mænd af rette støbning” – et nyt og nytænkt motionshold med fokus på motion, sundhed og fællesskab

 

Hvad er egentlig den vigtigste ingrediens for at have en høj livskvalitet, hvis man er mand? At leve sundt eller at trives – og hvad vil det i det hele taget sige at leve sundt og at trives? Svarene vejrer i luften, særligt fordi der er en dobbelthed i spørgsmålene og ganske givet også en sammenhæng.

Med udgangspunkt i en ambition om at tilbyde mænd i alle aldre et tillidsfuldt og trygt frirum med masser af motion og outdoorliv i kombination med bl.a. kulinariske oplevelser, hjertelige grin og socialt samvær har vi i FOF Aarhus ambitioner om at skabe et nyt og anderledes motionstilbud for voksne mænd. Her handler det om fællesskab, hygge og motion i alle afskygninger. Målgruppen er voksne mænd.

Vi søger dig, der kan føre ideen ud i livet som idemand og underviser. Den overordnede ide er nedfældet i et notat, men du får udstrakte rammer til planlægge og udføre undervisningen på din måde.

Har du en idrætsfaglig, ernæringsmæssig eller sundhedsmæssig baggrund, eller brænder du blot for ideen om at arbejde med mænds sundhed i bred forstand, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvilke muligheder der kunne være for, at du kan blive en del af FOF Aarhus’ team af ildsjæle. Det helt afgørende er, at holdet kommer til at emme af hygge og fællesskab, og at alle kan deltage uanset forudsætninger.

Vores tanke er lige nu, at holdet skal køre en hverdagsaften om ugen med start efter nytår, men andre modeller kan også bringes i spil. Vi forsøger altid at være så fleksible som overhovedet muligt, så undervisningen også kan tilpasses din hverdag og dine ønsker.

Interesseret?

Send din ansøgning til konsulent Roland Christiansen på roland@fof-aarhus.dk, eller ring på tlf. 24828619 for at høre nærmere.

Det praktiske

Som underviser i FOF Aarhus ansættes du på timebasis, og aflønningen sker jf. folkeoplysningsloven.

Lønnen beregnes i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse om løn- og andre ansættelsesvilkår for lærere ved undervisning mv. efter folkeoplysningsloven. Lønnen hedder pt. kr. 300,13 + feriepenge inkl. forberedelse.