Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Undervisningssituation hos FOF Aarhus, FVU-dansk ved underviser Kathrine Garly

FVU-undervisning

Forberedende voksenundervisning (FVU) ved FOF Aarhus

Vil du gerne blive bedre til at læse, stave og skrive på dansk? Vil du have genopfrisket dine evner inden for regning og matematik?

FOF Aarhus tilbyder gratis forberedende voksenundervisning (FVU) for alle over 18 år, der kan følge en undervisning, som foregår på dansk. Ønsker du at forbedre dine evner mundtligt og skriftligt eller regne, bruge digitale værktøjer og få vejledning i at bruge IT-støtte, så er FVU for dig. Undervisningen foregår i et trygt undervisningsmiljø. Der er fokus på den enkelte og på holdet, så hver kursist får størst muligt udbytte af undervisningen.

Vi tilbyder:

Har du andre spørgsmål, som du ikke finder svar på i menuen herunder, er du velkommen til at ringe på 8612 2955.

 

 • Voksenundervisning for private udbydes i:

 • Undervisning for virksomheder udbydes i:

  Kurserne til virksomheder kan foregå enten på arbejdspladsen i eller uden for arbejdstiden eller i FOF Aarhus’ kursuscenter.

 • Test før start

  Før du kan deltage i undervisningen i dansk og matematik skal du tage en test, der viser, hvilket niveau der passer til dig.

  Bemærk: testen foregår ved fysisk fremmøde.

  FVU-dansk test
  FVU-matematik test


 • Praktiske informationer

  Anvendelse af it og it-støtteprogrammer indgår i undervisningen.

  FVU-undervisning er for alle over 18 år.

  Til virksomheder:
  Når dine medarbejdere går til FVU-dansk- eller matematikundervisning hos FOF Aarhus har du mulighed for at søge Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU), som erstatter løn, så de kan deltage i undervisningen i arbejdstiden.


 • Bemærk venligst / Bemerken sie bitte / Please note

  Bemærk venligst at undervisningen foregår på dansk. Derfor er det nødvendigt, at deltagere kan tale og forstå dansk for at kunne følge undervisningen.

  Bemerken Sie bitte, dass der Unterricht auf Dänisch durchgeführt wird. Teilnahme setzt deshalb voraus, dass Sie Dänisch verstehen und auch sprechen können.

  Please note that the lessons are conducted in Danish. Therefore, it is necessary that participants can both speak and understand Danish in order to follow the classes.
 • Kontakt

  For mere information og spørgsmål kontakt Nikoline Pedersen på tlf. 8612 2955 eller e-mail: fvu-ekstra@fof-aarhus.dk

  TRÆFFETID: mandag, onsdag og fredag kl. 10.00-14.00.

Test og vejledning

Før tilmelding til undervisning i FVU-dansk og -matematik skal alle gennemgå en vejledende test