Skip to content
Systuen Pana, Pia Lund Olesen, gratis FVU-dansk for virksomheder gennem FOF Aarhus

FVU-dansk hjælper mine medarbejdere

FVU-dansk hjælper mine medarbejdere

Hvilke muligheder har man som virksomhed, hvis ens medarbejdere har brug for at blive bedre til dansk ifm. deres arbejde? Det fandt Systuen Pana i Ry ud af, da de takkede ja til et gratis FVU-forløb ved FOF Aarhus.

Af Astrid Meldgaard
Foto: Jørgen Diswal

Ifølge systuens ejer, Pia Lund Olesen, har det været en udfordring på arbejdspladsen, at mange af medarbejderne ikke taler så godt dansk. Det var derfor vigtigt for hende at sætte fokus på det og at give medarbejderne mulighed for at få danskundervisning, som var målrettet mod lige netop deres arbejdsopgaver. Hun fortæller: ”Det var rigtig vigtigt, at FVU-forløbet gav medarbejderne lejlighed til at spørge ind til de rent faglige begreber, vi har i vores verden. Og så var det utrolig godt, at undervisningen foregik ude på selve vores virksomhed, så de kunne stå sammen om det og hjælpe hinanden”. Dét har ifølge Pia givet medarbejderne mod til at turde udfordre sig selv lidt mere med det danske sprog, og det er en stor gevinst for virksomheden. ”Derudover har vi som virksomhed fået sendt et signal til vores medarbejdere om, at vi støtter dem i det, og det synes jeg er vigtigt,” understreger Pia.

Medarbejderne på Systuen Pana fortæller om FVU-dansk-forløbet:

Billede af medarbejdere fra Aarhus Havn, Sigga Bak og Freddy Nielsen

fvu for virksomheder

FVU til din virksomhed?

Læs mere om vores gratis tilbud i FVU-dansk, -engelsk, -matematik og -it for virksomheder. Giv dine medarbejdere et løft, som gavner dem på på arbejdet og i hverdagen.