Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Medarbejder på Pana Systue

FVU-undervisning for virksomheder

FVU for virksomheder: Et skub i den rigtige retning

Har du medarbejdere, der har mere end almindeligt svært ved digitale færdighedermatematik eller at læse og skrive engelsk og dansk?
Så er tiden måske inde til, at du giver dem en håndsrækning, som kan styrke deres arbejdsindsats og komme dem til gode resten af livet. Med et gratis FVU-kursus kan du styrke dine medarbejderes faglige kompetencer, fastholde dem på arbejdsmarkedet og ruste dem til fremtidens krav.

Undervisningen er praksisnær og brancheorienteret. Det vil sige, at undervisningen understøtter de arbejdsopgaver og -funktioner, der findes på din arbejdsplads. Vores undervisere er kvalificerede inden for både hverdags- og arbejdsmarkedsdansk, og kan eksempelvis tilrettelægge undervisningen i forhold til bestemte fagtermer.

Undervisningen er gratis for virksomheden og medarbejderne. Det kan både foregå i eller uden for arbejdstiden.

Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde.

Download folder om gratis tilbud om FVU-undervisning for virksomheder

  • Økonomisk støtte (SVU)

    Når medarbejdere går til FVU-dansk, -digital, -engelsk eller -matematik hos FOF Aarhus har du mulighed for at søge Statens Voksenuddannelsesstøtte (SVU), som erstatter løn, så de kan deltage i undervisningen i arbejdstiden. Vi er behjælpelige med at søge SVU.

  • Kontakt

    For mere information og spørgsmål kontakt Mariacelina Thorgaard på tlf. 8612 2955 eller e-mail: mariacelina@fof-aarhus.dk

"Vores medarbejdere skal klædes på til fremtiden"

Aarhus Havn og FVU

Overvejer du FVU-undervisning til dine medarbejdere? Læs om Aarhus Havns erfaringer med projektet