Skip to content
Akvarel af billedkunstner Alek Krylow, underviser i FOF Aarhus.

Akvarelmaling i det fri

Med akvarelmaling i det fri kan du fange naturens skønhed i flydende farver og lade din kreativitet strømme sammen med omgivelserne omkring dig. 

På kurset får du mulighed for at udforske en række forskellige motiver i det fri, når vi går ud i naturen og maler. Vi kan vælge mellem smukke steder som Botanisk Have, Marselisborg, Dyrehaven og Risskov, hvor vores pensler kan give liv til, fx skovlandskaber eller vandspejle. 

Forudsætning for deltagelse

Akvarelmaling i det fri er åbent for alle, uanset dit niveau.

Praktisk information

Kurset strækker sig over to dage (lørdag og søndag), og vi starter i Botanisk Have, hvor der er mange forskellige motiver både inde i haven og i omgivelserne omkring haven. Hvis vejret er dårligt, har vi et indendørs alternativ på Søren Frichs Vej eller et andet egnet sted. Alle deltagere bliver informeret, hvor vi mødes i god tid. Efter vores første dag, beslutter vi, hvad vores destination for næste dag skal være.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 11.05.2024 09:00-15:50 Søren Frichs Vej 36 G Alek Krylow
2 Søndag 12.05.2024 09:00-15:50 Søren Frichs Vej 36 G Alek Krylow
Alek Krylow | Underviser i akvarel

Alek Krylow

Jeg er autodidakt. Uddannet biolog.

Jeg har illustreret biologibøger i Danmark i 10 år.

Jeg har underviser i tegning og akvarel over hele Danmark og i udlandet i 30 år.

Jeg har produceret 19 akvarelinstruktionsvideoer og skrevet 2 akvarelbøger: 'Akvarel - et spørgsmål om vand' og 'At male lette akvareller'. Nu også udgivet en e-bog, 'Travelling with a brush' - en maletur igennem Malaysia og Indonesien."