Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Josefine Klougart_forfatter. FOF Aarhus

En aften med Josefine Klougart

En aften med Josefine Klougart

Kom til en aften i selskab med Josefine Klougart og hendes forfatterskab. FOF Aarhus og LiteratureXchange inviterer til en indsigtsfuld samtale om at være menneske. Et menneske, som en del af en familie, et parforhold, en slægt og som en lille brik i naturen. Denne aften samtaler Nick Bo Madsen med Josefine Kloughart om hendes forfatterskab og de litterære oplevelser, hun har givet læsere gennem tiden. Samtalen kommer blandt andet forbi debut- og gennembrudsromanen Stigninger og fald (2010), som lukker læseren ind i en barndom på Mols, En af os sover (2012), som åbner hjertet for et vanskeligt kærlighedsbrud, og Alt dette kunne du få (2021), som omsorgsfuldt favner moderskabet i sin glæde og gru.

Josefine Klougarts forfatterskab er nærværende og pulserende. Her er mange og dybe eksempler på menneskelig eksistens, som man kan spejle sig i på godt og ondt. Alle Klougarts romaner er kendetegnede af en sanselig og følsom, lyttende og insisterende beskrivelse af vores væren i verden. Som en undren og som et spørgsmål i romanlængde til livets store og små elementer.

Få trukket tråde på tværs af forfatterskabet. Hør oplæsninger. Og få genopfrisket læseoplevelser eller inspiration til nye litterære.

Arrangementet er et samarbejde mellem FOF Aarhus og LiteratureXchange, Aarhus Internationale Litteraturfestival d. 19.-24. juni 2024.

Om Josefine Klougart

Den anerkendte forfatter Josefine Klougart debuterede i 2010 og har siden da etableret sig som en af tidens mest væsentlige danske forfattere med bl.a. to nomineringer til Nordisk Råds Litteraturpris.