Skip to content
Clement Kjersgaard, ansat ved DR på et hav af programmer – herunder Debatten, Deadline, Clement Direkte og en række programmer om USA og Storbritannien.

De næste 25 års verdenshistorie

Er demokratiet på spil i de næste 25 års verdenshistorie? Er vi på vej mod en ny verdensorden – eller ingen? Kan demokratiet tabe? Hvad afgør magtfordelingen – og hvad afgør rollerne til USA, Kina, Rusland og Europa? Analysen fra Clement Kjersgaard er klar: Turbulensen er først lige begyndt. Og “de gode gamle dage” kommer ikke tilbage. Over de sidste 10 år har udviklingen igen og igen overrasket både politikere og eksperter – tænk bare på corona, Ukraine, tech, klimaet – og dét har afsløret magthavernes magtesløshed. Politikerne tager fejl, når de tror, at vi står rustet til fremtiden: Tværtimod undervurderer de stadig de udfordringer, der venter.

Baseret på sin enorme historiske viden og sit overblik over den globale situation giver Clement i foredraget sine bud på de ovennævnte temaer – efterfulgt af god tid til spørgsmål og svar.

Om Clement Kjersgaard

Clement (f.1975) voksede op i Aarhus, rejste som 16-årig alene til Hong Kong, hvor han tog sin studentereksamen og blev uddannet på Universitet i Oxford (i Filosofi, Politik og Økonomi). I 2002 grundlagde han nyhedsmagasinet RÆSON (raeson.dk), og siden 2004 har han lavet tv (og senere også radio) for DR på et hav af programmer – herunder Debatten, Deadline, Clement Direkte og en række programmer om USA og Storbritannien. Som 35-årig blev han vinder af Publicistprisen. Han er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og ordstyrere.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 13.11.2024 19:00-21:00 Studenterhus Aarhus/Stakladen Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard