Skip to content
Billede af journalist og udenrigskorrespondent Steffen Gram

Verden ifølge Gram - USA og præsidentvalget

Amerikanerne har stemt på deres præsident. Så hvad sker der nu? Kan det amerikanske demokrati holde til de rystelser, det har været igennem? Vil der forsat være en alliance mellem USA og de europæiske allierede? Hvad med EU og de europæiske demokratier? Hvad med Putins krig i Ukraine? Hvad er der sket med krigen i Gaza? Krigene har ændret Europa og det globale landkort. Og det sker oven i de kendte udfordringer – fødevarekriser, energikriser og klimakrisen. For ikke at tale om konflikten mellem USA og Kina.

Uge efter uge arbejder Steffen Gram og hans redaktion på DR’s P1 på at skabe perspektiver og sammenhænge i udviklingerne. Nu kommer Steffen Gram til FOF Aarhus – og gør det live.

Om Steffen Gram

Steffen Gram er international korrespondent i DR og vært på P1-programmet Verden ifølge Gram. Han blev korrespondent første gang i USA i 1983 under Reagan, og herefter var han fire år i Rusland, da Sovjet brød sammen. Han tog tilbage til USA i 2005 og otte år frem – under Bush og Obama. Han har fulgt og dækket USA i mere end 40 år – og er dybt bekymret for, hvad der sker i det amerikanske samfund.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 27.11.2024 19:00-21:00 Dokk1 Steffen Gram

Steffen Gram