Skip to content
Anita andersen, fordragsholder i FOF Aarhus.

Født i den forkerte krop

Måske har du set Anita Andersen i TV 2-programmet ”Født i den forkerte krop”, eller i DR3-programmet "Spørg mig om alt”?

”Jeg har hele mit liv følt, at der var noget galt,” er en udmelding, man ofte får fra transkønnede, når de skal fortælle om, hvornår det gik op for dem, at de netop er transkønnede. Det samme gør sig gældende for Anita Andersen, som er 53 år, fra Viborg og far til to. I en alder af 40 år måtte hun erkende over for sig selv og  omverdenen, at hun  på trods af at være født i en mandekrop  er en kvinde. Derfor gennemgik hun i 2017 en kønsbekræftende operation.

Anitas foredrag er en ærlig fortælling om rejsen fra mand til kvinde. Hun fortæller hudløst ærlig om op- og nedture, den kønsbekræftende operation og om hvordan, livet er i dag. Til sidst i foredraget vil alle få mulighed for at stille spørgsmål.

Om Anita Andersen

I maj 2019 udkom Anita med sin selvbiografi Min vej hjem, som er en rørende og ærlig bog, hvor du følger Anita fra spæd og op til 2019. I bogen fortæller hun om sin rejse fra mand til kvinde gennem operationer, bekymringer, glæder og tiden efter.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere, kan Anitas bog købes til foredraget til den favorable pris á kr. 200.-

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 30.10.2024 19:00-21:00 Dokk1 Anita Andersen

Anita Andersen