Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Solopgangsvandretur i Marselisborg Skovene

Solopgangsvandretur i Marselisborg Skovene

Solopgangsvandretur i Marselisborg Skovene

Intet overgår en morgenvandretur i maj måned gennem skoven, hvor luften summer af liv og ilt. Alting grønnes, pibler frem, og det er som om, du selv genopliver.

Onsdag d. 8. maj 2024 står solen op over Aarhus kl. 5.19, og det er derfor også vores mødetidspunkt. Vi mødes ved Den Uendelige Bro, hvor vi hilser på hinanden, inden vi begiver os ud på skovens stier sammen. Mens vi vandrer, nyder vi skoven, solopgangen og den beroligende stilhed, og vi vil sammen fortsætte mod "Ørnereden", hvor vi tager et kort ophold, inden vi vandrer tilbage langs vandet til Den Uendelige Bro

Efter vandreturen afslutter vi denne forhåbentlig smukke morgen af med et par morgensange, mens vi nyder en kop kaffe eller te og en hyggesnak, inden vi siger farvel. 

Praktisk information

FOF Aarhus medbringer Højskolesangbøger til alle, men du skal selv medbringe din kaffe eller te.

Mødested: Ved Den Uendelige Bro kl. 5.19. Selve vandreturen forventes at tage ca. 1½ time. Efter vores hyggelige afslutning med morgenkaffe, forventes vi at sige farvel omkring kl. 7.30.