Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere

Yoga og pilates efter fødslen

Yoga og pilates efter fødslen

Særlig bemærkning:
Nogle hold starter op med online undervisning og skifter over til fysisk undervisning, lige så snart det kan lade sig gøre. Det fremgår af kalenderen på de enkelte hold, hvilke hold det drejer sig om. Er et hold ikke allerede planlagt til at skulle starte online, vil det blive rykket eller omlagt til online undervisning, hvis det skulle blive nødvendigt. Du kan derfor trygt tilmelde dig og glæde dig til at komme i gang. 

Skånsom kropstræning til dig, som har født for 2-12 uger siden (v. kejsersnit 5-12 uger).

For dig der vil genoptræne med yoga og pilates efter fødslen og samtidig have dit barn med.

Med pilates-teknikker vil vi effektivt styrke de muskler (bækkenbund, de dybe mavemuskler, ryg og balder), der stabiliserer kroppen, som har været særlig udsat under graviditet og fødsel. 

Vi vil smidiggøre og mobilisere kroppen efter yogaens principper og arbejde med åndedrættet som støtte til øvelserne samt skabe ro og energi. 

Børnene inddrages i forskellige sange og lege.

Kursets fokus er på grundig træning, nærvær og fordybelse med plads til dig og dit barn. 

Bemærk ved tilmelding: Oplys venligst barnets navn og cpr.nr. i tilmeldingsblanketten under Evt. meddelelse til FOF Aarhus.