Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt mandag den 5. april, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af kvinde som filmer natur med sin mobiltelefon

Film på mobiltelefon - begyndere

Film på mobiltelefon - begyndere

De fleste af os går rundt med et fremragende kamera i lommen - men ved du, hvordan du får det bedste ud af det? Og kender du de værktøjer på din mobil, som gør dig i stand til at optage videoer i høj kvalitet med god opsætning, indhold og klipning?

På kurset vil du lære de grundlæggende teknikker for, hvordan du arbejder kreativt med video og lyd på din telefon samt får kendskab til diverse apps. Efter kurset vil du kunne optage og klippe film på din mobiltelefon.

Vi starter med en opstartsweekend, hvor vi møder hinanden, gennemgår det tekniske og får praktisk erfaring. Dette vil vi arbejde videre med de tre følgende onsdage.

NB. Du skal selv medbringe telefon og evt. Ipad/computer.

Underviser Laurits Helligsøe har arbejdet professionelt med dokumentar og tv i tre år. Hans korte dokumentarfilm “Morfar flytter hjemmefra” blev udtaget til flere festivaler og blev nomineret til en Robert i år (2020).