Skip to content
Julebroderie for to generationer. Kursus ved broderiunderviser Tine Kanne, FOF Aarhus.

Julebroderi for 2 generationer

Julebroderi for 2 generationer

Kom med på et hyggeligt julekursus, hvor der skal hygges og broderes, når vi sammen, børn og voksne, skal have en dejlig krea-dag.

Det er en oplagt mulighed for at lave noget kreativt sammen med dit barn eller barnebarn. Måske vil du gerne give din egen glæde for håndarbejde videre og vil også gerne selv prøve noget nyt? Kom med denne dag, der står i julens tegn.

Kursets indhold

Der er mulighed for at brodere små ophæng til juletræet eller små julegaver til forældre eller bedsteforældre. I kan også lave små figurer broderet på filt, hvor vi som fyld bruger julens krydderier, eller et fint lille broderi, der monteres i en gardinring. De små julegaver kan være i form af broderede brocher, nøgleringe eller måske et bogmærke. Alt efter evner og lyst kan deltagerne som regel nå 1-2 projekter. 

I løbet af dagen vil I blive præsenteret for forskellige sting; fladsyning, kædesting, kontursting, edderkopper, korssting og måske franske knuder.

Forudsætninger for deltagelse

Julebroderi for 2 generationer er for alle - både nybegyndere og øvede, og for børn i alderen 9 år og opefter. Vejledningen vil blive tilpasset hver enkelt deltager. Det er en fordel, hvis barnet har prøvet at være kreativ før, og hvis den voksne allerede har lidt kendskab til broderi.

Praktisk information

Hvis du har broderigarn, nåle, bomuldsstof og saks, så tag gerne det med. Som udgangspunkt vil der dog være alt tilgængeligt til små projekter (de koster 20-30 kr. pr. projekt). Medbring også skriveredskab og papir (og evt. læsebriller eller lup).
Husk også mad og drikke til frokostpausen.

Keramik

Fine julegaver i keramik!

Tag med til julekeramik, og giv dig i kast med flotte og kreative julegaver formet i ler.