Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af hænder, nål og broderi

Julebroderi for 2 generationer

Julebroderi for 2 generationer

På dette kursus skal der broderes juleting, og vi skal julehygge en masse, når vi sammen både børn og voksne skal have en hyggelig krea-dag.

Underviseren vil komme med oplæg til nogle små dekorationsting, som I kan nå at blive færdige med i løbet af dagen. Det kan være ophæng til juletræet eller en broche broderet med korsting på plastikkanvas - plastik der fungerer ligesom Aida. Det kan også være et broderi på et stykke stof, som syes til et ophæng fyldt med julens krydderier, som så kan sprede duft og hygge i julen. Og så vil I få masser af inspiration til at arbejde videre hjemme - og til at lave mindre julede ting..

Kurset er for alle, uanset om I er nybegyndere eller øvede, og vejledningen vil blive tilpasset hver enkel deltager. Det er muligt at arbejde med korssting, fladsyning, kontursting og mange andre sjove teknikker.